Az egyik biztpol topikba véletlenül benézem. Jaj... Félelmetes téveszmék vannak a légvédelmi rendszerkről...![]()
Na mesélj.
Az egyik biztpol topikba véletlenül benézem. Jaj... Félelmetes téveszmék vannak a légvédelmi rendszerkről...![]()
<blockquote rel="fip7">haubagoi
<i>"Ja, és közben Budapest teljes lakossága dögöljön meg..."</i>
Ti mit szívtok? Mivel irtanák ki BP. lakosságát a Románok vagy bármelyik szomszédos ország? Főleg a levegőből! De most komolyan....
Bele gondoltok néha, hogy miket irkáltok?
De nyitott ember vagyok, szóval írjátok le nyugodtan, hogy hogy képzeljem el én ezt az eseményt.
Román terrorbombázás sztori 1..2..3..
laiki mi értelme (lenne) egy 20 km hatótávú rakétának ha 10-12 km-es távig lát csak platform a radarja? Valami nem jó az input adataiddal.
haubagoi
Az USA ellen fölösleges hülyeség fegyverkezni, azt remélem tudod. Szimplán képtelenség.
Ellenben a szomszédos országok ellen kellene készülni, mint reális forgatókönyv.
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="fip7">haubagoi
Ti mit szívtok? Mivel irtanák ki BP. lakosságát a Románok vagy bármelyik szomszédos ország? Főleg a levegőből! De most komolyan....
De nyitott ember vagyok, szóval írjátok le nyugodtan, hogy hogy képzeljem el én ezt az eseményt.
<blockquote rel="molnibalage">Az egyik biztpol topikba véletlenül benézem. Jaj... Félelmetes téveszmék vannak a légvédelmi rendszerkről...![]()
<blockquote rel="fip7">haubagoi
Az USA ellen fölösleges hülyeség fegyverkezni, azt remélem tudod. Szimplán képtelenség.
Ellenben a szomszédos országok ellen kellene készülni, mint reális forgatókönyv.
<blockquote rel="joker"><blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="fip7">haubagoi
Bónusz kérdés: Szerbiának akkor minek SZ-300? Horvátország ellen?
A légierőnkre és a kulcsfontosságú pontjainkra az első csapás jelent veszélyt. Utána már a légierőnk képes lefedni az országot, ha más nem szakaszosan.
És igen, Budapestet sem védeném, mert mi a sz@rnak? Mi van ott ami létfontosságú és le lehet bombázni?
Székesfehérváron van a honvédelem tényleges vezetése, azt védeném.
A kormány meg háború esetén a kormányzati bunkerbe vonul
és onnan vezetik az országot.
<blockquote rel="haubagoi">Bónusz kérdés: Szerbiának akkor minek SZ-300? Horvátország ellen?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..