Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értem, amit írsz, de én látok egy halovány különbséget.
A “csehszlovák”, a “szovjet”, meg a “jugoszláv”, mint olyan, az egy erővel összetákolt, nagy zajjal (a csehszlovákok esetében inkább csak gyorsan) széthullott, egymással össze nem illő államok kényszeredett mosolyú jelzői voltak.
Ahogy ezek az államok szétestek, maguk a jelzők tűntek el a leghamarabb, főképp a szétszaladt tagállamaik saját nacionalizmusa okán.
A “nyugatnémet”, meg a “keletgermán”, az már egy másik tészta. Ez két, azóta már egyesített félállam saját, önmagában jelzővel is felérő olyan neve volt, ami furcsamód, még három évtizeddel az összeolvadás után is megállja valahol a helyét.
Viccesnek szántam 2020-ban a nyugatnémet kifejezést, de, ha nagyon analizálni akarjuk a mai Németország szociológiáját, amolyan igen erős offtopik módjára, rájövünk, hogy még mindig maradt alapja ennek a kifejezésnek.
De ez a hunleókettő topik, szóval inkább ne erőltessük.
Viszont a t-14 tornya olyan mint egy alultáplált kis iskolás
Tudom.Nem kötözködésnek írtam, csak beugrottak a diaképek a múltból...
Már megint a cseh 2-őt nézed?
Nesze neked cseh-2 0:58-tól. 2 VH szint
Nem, mert akkor nem kellene magyarázni. 1848 előtt a Monarchia második legnagyobb születési rátájú nemzete volt a magyar. Már a 18. században élénken foglalkoztatta a lehetőség pl. a németeket, h iparosítsák az országot (betelepülő vaskereskedők, stb). Széchenyi is ezt támogatta és voltak eredmények. Aztán a szabadságharc után ez annyira megtorpant, h az első vh-ba letolt nadrággal léptünk (csepeli hajógyár zsarolását hagyjuk most). Nehogy a rebellis magyarok még egyszer elszakadjanak. Csehek (ne feledjük a harctereket milyen alakulatokkal töltötték fel) szinte mindent gyárthattak (mozsár, tarack, mozdony, repülő, etc).
2:14-től a parancsnok előtt van monitor .A lövész előtt nincs
Ezek szerint te lőttél Leo A7-el és Armatával is. Ez nagyon derék dolog. Amennyiben olyan cikkeket posztoltál, az nem biztos, hogy hiteles forrásból származik, akkor ez gáz. A németek és a ruszkik nem fogják az orrunkra kötni a harckocsik találati pontosságát, ezt csak a vevők tudják tesztelni.Én sajnálom, hogy a nyugatnémeteknek nem tűnt fel, hogy a Leopárdjaikkal nem találnak el semmit, mert van bennük egy fos távcső, nem pedig képernyő van és csak az.
Igen, a Leopard 2 a világ egyetlen olyan harckocsija, amit akárhogy fejlesztenek már több, mint negyven éve, még soha nem találtak el velük semmit és ezt a vevők se vették még észre. Minden lövés mellé megy, de nem is ez a gond, hanem, hogy a célzás nem elég "élvezetes".
Ezzel szemben az Armata komoly függőséget tud okozni a kezelőknek, mert annyira élvezetes vele célozgatni ide is, meg oda is. Van, hogy napokig ki se szállnak belőlük, volt is már ebből gond az oroszoknál.
Was?Ezek szerint te lőttél Leo A7-el és Armatával is. Ez nagyon derék dolog. Amennyiben olyan cikkeket posztoltál, az nem biztos, hogy hiteles forrásból származik, akkor ez gáz. A németek és a ruszkik nem fogják az orrunkra kötni a harckocsik találati pontosságát, ezt csak a vevők tudják tesztelni.
A hozzászólásban sehol nincs vas, csak a hk-ban. Béláim gondolkodjunk.
Nem ismeri fel az iróniát, vagy nem aludta ki magát.Én már semmit se értek.
Én már semmit se értek.
jaja, simán egy "interior shot"!"...interior shots from the Leopard 2A6.."
forrás: http://cs.finescale.com/fsm/modeling_subjects/f/3/t/99547.aspx
elképzeltem, még akkor, kétszer is,...gondolkoztam is hogy be-e tegyem...de végül betettemjaja, simán egy "interior shot"!
Szerintem ez a 2a4, ami nem a legújabb fejlesztés..A lövész előtt meg ez van
Na ettől is új generációs az t-14