Annyit még hozzáfűzök, hogy soha nem ugrottam neked a terjedelmes, sok posztoddal kapcsolatban, egy sértő megjegyzést sem tettem irányodban, ezért, ha jóféle füvet használsz, akkor ne engem egzecírozz. Előre is köszönöm.
Off
Egyáltalán nem minősítettelek.
Ténymegállapításokat tettem.
Tény 1: pokróc a stílusod. Nincs ezen mit magyarázni. Ezzel együtt kell élni. Neked is, meg nekünk is. Mivel ismerlek ezen alapvetően nem akadok fenn általában.
Tény 2: nem csak nekem tünt fel hogy a legutóbbin rallyd arról árulkodott, hogy nem vagy jó passzban.
Először belémkötöttél foghegyről (nem is értettem) a gripen pilóták behívásával kapcsolatban, majd itt folytattad a harckocsisokkal.
Szerintem simán parasztkodás amit csinálsz. Szemorvosozol, meg Taníts mesterezel, miközben nincs igazad.
Tény 3: ha általában igazad is van, akkor is azt kizárólag bicskanyitogató stílusban tudod előadni. Most kivételesen azért szóltam ebbe bele, mert engem is megtaláltál, meg tudtam, hogy nincs igazad. Emiatt tettem be a Hvt. ide vonatkozó passzusait.
Általában jobban szoktad tudni, de ne legyél felhávorodva, ha néha helyreigazítanak. Ha esetleg kellemetlennek érezted, akkor az azért volt, mert "amilyen a mosdó, olyan a törölköző".
Amit írtam, építő jelleggel írtam. Intelligencia kérdése, hogy hasznodra válik-e...
On