De minek?Tatán kívűl hol van még harckocsi? Ellenerő század és Ludovika tuti, altiszti akadémián van? Az A7 rendszerbe állítása után akár szét is lehetne dobni modernizálás után ezekre a helyekre.
Szerk.: Ennek lehet nem itt lesz a helye.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De minek?Tatán kívűl hol van még harckocsi? Ellenerő század és Ludovika tuti, altiszti akadémián van? Az A7 rendszerbe állítása után akár szét is lehetne dobni modernizálás után ezekre a helyekre.
Szerk.: Ennek lehet nem itt lesz a helye.
Elég jó gépet lehetne még mindig kihozni az A4-ekből is, fegyver terén terén, kommunikáció terén szenzorok terén egyenértékűt az A7HU-val, a passzív védelme lenne kevesebb.Alapjában véve a mi esetleges A4 modernizálásunkra reagáltam amit a cseh hederőfejlesztési topkiban írtál
"A régi gépek is upgradelhetőek A6+ szintre. Ez annyit tesz, hogy fegyverzet, elektronika, miegymás már akár a legmodernebb is lehet, de a páncélvédettség nem tudja elérni a valódi A7-es szintet..
Ha tartósan megtartjuk az A4-eseinket, akkor ez még nálunk is opció lehet.
Aztán meglátjuk."
Az, hogy minek? Véleményem szerint ezeken a helyeken sem tarthatóak a végtelenségig a T-72-esek, itt is váltás lesz szükséges, erre szerintem jó opció lenne az A4esek modernizálása, még se első vonalas alakulatok ezek, de ha szükséges bevethetőek, akkor meg már ne T-72 legyen nekik.
Akkor már inkább harckocsit faragok abból nem?De ezen felül, ott rohad a németeknél most 84 db használható alváz,
Én azt (is) tenném, meg jelentősebb számú műszaki eszközt, csak úgyse fogunk, mert elég 44 db tank 2025-től a jelen felfogás szerint, hát legalább valami olyat gondoltam vóna, ami kellhet addig is de elég a Skyranger 2026-tól ha lesz, úgyhogy esse kell, igazad van.Akkor már inkább harckocsit faragok abból nem?
Így már értem.Alapjában véve a mi esetleges A4 modernizálásunkra reagáltam amit a cseh hederőfejlesztési topkiban írtál
"A régi gépek is upgradelhetőek A6+ szintre. Ez annyit tesz, hogy fegyverzet, elektronika, miegymás már akár a legmodernebb is lehet, de a páncélvédettség nem tudja elérni a valódi A7-es szintet..
Ha tartósan megtartjuk az A4-eseinket, akkor ez még nálunk is opció lehet.
Aztán meglátjuk."
Az, hogy minek? Véleményem szerint ezeken a helyeken sem tarthatóak a végtelenségig a T-72-esek, itt is váltás lesz szükséges, erre szerintem jó opció lenne az A4esek modernizálása, még se első vonalas alakulatok ezek, de ha szükséges bevethetőek, akkor meg már ne T-72 legyen nekik.
A 72-esek palotán az ellenerőnèl pont ellenerő mivoltuk miatt jó helyen vannak szerintem.Nem is a 72-est dobnám szét, hanem az a4es Leot, miután befutnak az a7-ek Tatára
A kmw a5+ -nak hív egy ilyen pakkot.Elég jó gépet lehetne még mindig kihozni az A4-ekből is, fegyver terén terén, kommunikáció terén szenzorok terén egyenértékűt az A7HU-val, a passzív védelme lenne kevesebb.
Az meg azért értelmetlen, mert ez így egyben egy század. Egyben akár be is vethetőek.Nem is a 72-est dobnám szét, hanem az a4es Leot, miután befutnak az a7-ek Tatára
Jaja! Ellenerő harckocsiszázadot kell szervezni. Még évekig elkaristolhatnak akár kanibalizálva is. A NATO partnerek meg ide járnak majd haknizni a komoly, és jól képzett ellenerő miatt. (végülis most is)A 72-esek palotán az ellenerőnèl pont ellenerő mivoltuk miatt jó helyen vannak szerintem.
Naháááát.A kmw a5+ -nak hív egy ilyen pakkot.
Ellenerőnek jók lesznek a tr-85 ösök is...!A 72-esek palotán az ellenerőnèl pont ellenerő mivoltuk miatt jó helyen vannak szerintem.
Jaja! Ellenerő harckocsiszázadot kell szervezni. Még évekig elkaristolhatnak akár kanibalizálva is. A NATO partnerek meg ide járnak majd haknizni a komoly, és jól képzett ellenerő miatt. (végülis most is)
Hát a kövi pár évben valszeg nem lesz ott komolyabb hadgyakorlat világháborús kockázat nélkül...a többiek meg leadták a szerelés, szal marad a magyarországi gyakorlat.Vagy Ukrajnába a vagonnyi tapasztalat miatt.
nagyobban, olvashatóbban ez nincs meg?
NKE nyílt nap lesz november végén, talán ott még lesz valami kiállítva. Utána már csak jövő tavasszal-nyáron lesznek ilyen rendezvények.Lehet kérdeztem már de tudtok valami rendezvényt kiállítást ahol bele lehet ülni (ha beleférnék) tankba ? pl leo vagy t-72