Ha átfestenék, nem mondanák meg sokan, hogy az A6 HEL az nem A7HU.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most már csak az a kérdés, hogy az extra városiharc változatot vettük, vagy csak egy részére vettük meg a kiegészítést, vagy esetleg az extra változat csak a rajzoló fantáziája... @krisss ?
Most már csak az a kérdés, hogy az extra városiharc változatot vettük, vagy csak egy részére vettük meg a kiegészítést, vagy esetleg az extra változat csak a rajzoló fantáziája... @krisss ?
Multitoolt vettünk körömcsipesszel, reszelővel, csavarhúzóval, sörnyitóval, dugóhúzóval+lakat. Ami mellékesen a jelenleg legmodernebb változatú LeoA7HU...Most már csak az a kérdés, hogy az extra városiharc változatot vettük, vagy csak egy részére vettük meg a kiegészítést, vagy esetleg az extra változat csak a rajzoló fantáziája... @krisss ?
Érdekes, hogy az alsó képen is két különbözően felszerelt változat látható...
Hasonlítanak egymásra...
egy FB-s mindent tudó szerint egy század kap városi harcra való plusz páncélt...ezt az a Lajos mondta aki a Lynx fejlesztéséről is kommentelt s BaszTamás bemásolta a kommentjét a Lynx topicba,Most már csak az a kérdés, hogy az extra városiharc változatot vettük, vagy csak egy részére vettük meg a kiegészítést, vagy esetleg az extra változat csak a rajzoló fantáziája... @krisss ?
...és ilyenkor letakarják a ködvetőket? Az nem probléma?
Átkerül máshova, nem értem miért nem került a rajzra.
...és ilyenkor letakarják a ködvetőket? Az nem probléma?
Sorry szar minőségben fénymásolt képen úgy nézett ki mintha az àltalad is betett képen látható füstsor hátrébb lenne főleg hogy itt nem is látszik.Dehogy kerül át!
Honnan veszed ezt a marhaságot?
Le van takarva, a kiegészítő páncélzat fedi. Fönt van egy védő lemez, ami nyitható. Az alatt ugyanott vannak a köd gránátvetők, ugyanúgy használhatók.
a kínai makettgyártók mindent is tudnakNincs letakarva, áthelyezve, ugyanott vannak a torony hátsó oldalán, csak a grafika készítője ugyanazt a takarólemezt használta végig, és így ő eltakarta, gondolom figyelmetlenség.
a kínai makettgyártók mindent is tudnak
érdeklődni kellene nálluk a hitron ról (szerintem jobban képbe vannak annak kapcsán is mint mi ) hogy fog kinézni
én nem tudok mindent jobban. amihez nemértek azt csak olvasom és tanulok.
Menj el, legalább találkozhatsz krisselha annyira akarnám a lynx nyúzópróbázást is nézegethetném. Most pénteken is csak annyit kelett vólna mondanom hogy elkísérlek. ahogy hétfőn is csak annyit kellen hogy szarok rá hogy szabin vagyok elmegyek veled.
Mi már találkoztunk jópárszor.Menj el, legalább találkozhatsz krissel
Ismerem Krisst segédkeztem a kiképzésében is. Ajánlottam is magasabb körökben anno. Nem mintha nem szívesen találkoznák vele személyesen újfent...Menj el, legalább találkozhatsz krissel