Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te hol olvastál olyan konkrét szállítási határidőt, hogy 2024 November?Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
Lehet hogy nincs hozzá chip?Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
ezen én is gondolkodtam, valamiért November ragadt meg bennem..lehet hogy legkorábbi lehetséges szállításként került szóba és azért gondoltam...Te hol olvastál olyan konkrét szállítási határidőt, hogy 2024 November?
Nyilván vannak lefektetett határidők a szerződésekben, és ezzel együtt nyilvánvalóan kötbér kitételek is.
Persze jó dolog ha be tudják tartani ezeket a határidőket, de technikailag nem oszt vagy szoroz, ha mondjuk december helyett mondjuk csak január/februárban érnek ide.
A lényeg, hogy a kiképzések folyamatosak tudnak lenni az A4-esekkel. Ez már elég, hogy fel tudjuk tornászni a zászlóalj személyi állományát egy elfogadható szintre.
Az volt, hogy idén lesz még behozva.ezen én is gondolkodtam, valamiért November ragadt meg bennem..lehet hogy legkorábbi lehetséges szállításként került szóba és azért gondoltam...
De ezek szerint nem!Az volt, hogy idén lesz még behozva.
he?De ezek szerint nem!
Meg van egy hónap durvánDe ezek szerint nem!
Hát azt hittem arra célzol akkor az idén már nem!
Nálla csak novemberig tart az év
Márciusig!Nálla csak novemberig tart az év
Valamelyik nagyember azt nyilatkozta valahol hogy 2023 decemberében érkezik az első néhány. (3 db?) Mivel a németeknél december 15-én vége az évnek, így a következő 3 hétben valószínűsíthető a szállítás, ha azóta nem történt valami váratlan a gyárban vagy nem lesz pl. olyan időjárás ami lehetetlenné tenné a szállítást.Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
Karácsonyra kapsz 3 darabot..!Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
A fiskális év...Nálla csak novemberig tart az év
15.Na,alig 6 év,és máris lesz 3 tankunk?
Retteghet minden ellenségünk.
A fotós volt onnan való.Páncélozott Hajdúdandár?