[HUN] Leopard 2

Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
Te hol olvastál olyan konkrét szállítási határidőt, hogy 2024 November?
Nyilván vannak lefektetett határidők a szerződésekben, és ezzel együtt nyilvánvalóan kötbér kitételek is.
Persze jó dolog ha be tudják tartani ezeket a határidőket, de technikailag nem oszt vagy szoroz, ha mondjuk december helyett mondjuk csak január/februárban érnek ide.
A lényeg, hogy a kiképzések folyamatosak tudnak lenni az A4-esekkel. Ez már elég, hogy fel tudjuk tornászni a zászlóalj személyi állományát egy elfogadható szintre.

Te hol olvastál olyan konkrét szállítási határidőt, hogy 2024 November?
Nyilván vannak lefektetett határidők a szerződésekben, és ezzel együtt nyilvánvalóan kötbér kitételek is.
Persze jó dolog ha be tudják tartani ezeket a határidőket, de technikailag nem oszt vagy szoroz, ha mondjuk december helyett mondjuk csak január/februárban érnek ide.
A lényeg, hogy a kiképzések folyamatosak tudnak lenni az A4-esekkel. Ez már elég, hogy fel tudjuk tornászni a zászlóalj személyi állományát egy elfogadható szintre.
ezen én is gondolkodtam, valamiért November ragadt meg bennem..lehet hogy legkorábbi lehetséges szállításként került szóba és azért gondoltam...

Hun az a fránya Panzerkampfwagen Leopard Ausf 2A7+HU wunderwaffe ? 4 nap van hátra a hónapból.... vagy ezek is a bejgli mellé jönnek majd mint a másik Rába bejelentés ?
Valamelyik nagyember azt nyilatkozta valahol hogy 2023 decemberében érkezik az első néhány. (3 db?) Mivel a németeknél december 15-én vége az évnek, így a következő 3 hétben valószínűsíthető a szállítás, ha azóta nem történt valami váratlan a gyárban vagy nem lesz pl. olyan időjárás ami lehetetlenné tenné a szállítást.