[HUN] Leopard 2

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

BaszTamás

Well-Known Member
2022. március 1.
136
425
63
köszi.
ismert valami átadási ütemterv is?
nekem még ez van meg régebbről

2023:

érkezik kb. 4 db Pzh2000

megérkezik a maradék német gyártású Lynx és x db Buffalo

érkeznek az első Leopárd 2A7-esek kb.12 db (+ műszaki járművek: Wisent / Leguán / MAN HX)

érkezik 4 db H225M

1 KC-390 ( ez kiderült azóta h késik, és mindkettő 24be jön )

NASAMS (AMRAAM)

További ELM-2084 radarok érkeznek

Megkezdődik a nagy kaliberű lőszer- és robbanóanyag gyártás Várpalotán
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
20 480
70 504
113
@Pogány

Nagyszerű cikk, csak gratulálni tudok!
Nah, tegyük be.

Egyik olvasónk, fórumozó társunk, “Pogány” a fórumban tapasztalt fogalomkeveredések, típusváltozat keverések okán készített egy összefoglaló, ismertető írás a Leopard 2 harckocsi változatairól.


 

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
4 595
13 006
113
Nah, tegyük be.

Egyik olvasónk, fórumozó társunk, “Pogány” a fórumban tapasztalt fogalomkeveredések, típusváltozat keverések okán készített egy összefoglaló, ismertető írás a Leopard 2 harckocsi változatairól.


Nagyon fasza lett @Pogány Gratulálok!
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
10 317
18 590
113
Legszívesebben ordítva leszedetném, mert el lett baszva a szerkesztett szöveg külalakja, de már az sem okozna örömet, ha rendbe lenne rakva, ami szarral járt már ez eddig. De köszönöm.
jó lett, bár hiányoltam belőle a "A magyarT-72 harckocsik korszerűsítése 2080-ig történő rendszerben tartása érdekében" c. fejezetet... :)