[HUN] Leopard 2

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
26 237
64 872
113
Azt állítja, hogy nem vettünk a Leopardokhoz tartalék alkatrészeket mivel a megrendeléskor azt mondták a németeknek, hogy arra nincs pénz majd később megveszik, de most nem csak a harckocsikért hanem az alkatrészekért is sorban állnak a vevők...
 
 • Dühítő
 • Vicces
Reactions: Pogány and Venom85

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
5 230
15 078
113
:D Azt állítja, hogy nem vettünk a Leopardokhoz tartalék alkatrészeket mivel a megrendeléskor azt mondták a németeknek, hogy arra nincs pénz majd később megveszik, de most nem csak a harckocsikért hanem az alkatrészekért is sorban állnak a vevők...
Sőt azt is mondta hogy a 250 db-os olasz megrendelést lehet hamarabb teljesíti a KMW! Ki tudja ki kapja meg hamarabb az olaszok vagy mi?!:D
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 345
59 757
113
Azt állítja, hogy nem vettünk a Leopardokhoz tartalék alkatrészeket mivel a megrendeléskor azt mondták a németeknek, hogy arra nincs pénz majd később megveszik, de most nem csak a harckocsikért hanem az alkatrészekért is sorban állnak a vevők...
És hogy ennek személyi következményei is lettek már.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 345
59 757
113
Ja akkor hiteles és tele van naprakész infoval. :oops: :oops: kb mint mi.
Ja és motort se rendeltünk bele mert statikus mini erődnek vásároltuk őket.
Azért lehet kicsit több rálátása van a dolgokra, mint az itt fórumozók többségének, mégha nem is biztos hogy 100%-ban úgy történt/történhet ahogy mondja, de mi itt az újságíróknak is elhiszünk mindent is... (Puma, HIMARS stb.) Lehet, hogy keveri a Leo 2A4 alkatrészes sztorival a dolgokat.
 

Giskard

Well-Known Member
2021. szeptember 25.
3 079
9 830
113
Azért lehet kicsit több rálátása van a dolgokra, mint az itt fórumozók többségének, mégha nem is biztos hogy 100%-ban úgy történhetett ahogy mondja, de mi itt az újságírókmak is elhiszünk mindent is... (Puma, HIMARS stb.) Lehet, hogy keveri a Leo 2A4 alkatrészes sztorival a dolgokat.
figyelj, azért ha valaki ilyen baromságokat jelent ki (nyilvános médiában) azért egyfelől baromság (ha nem igaz). Másfelől meg nemzetbiztonsági kérdés (ha mégis igaz)