Ezt én is tudom. De akkor is hír amit a Die Welt hoz, mert sokan olvassák és igy jön át a széles rétegeknek.Ajánlom a saját topikját a dolognak ahol mind részletesen le van írva kissé nagyobb szakmai hozzáértéssel mint amivel a Welt rendelkezik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt én is tudom. De akkor is hír amit a Die Welt hoz, mert sokan olvassák és igy jön át a széles rétegeknek.Ajánlom a saját topikját a dolognak ahol mind részletesen le van írva kissé nagyobb szakmai hozzáértéssel mint amivel a Welt rendelkezik.
Ha a Merkava megoldására gondolsz, akkor az nem járható a Leopard esetén, ugyanis annak nincs olyan oldalra döntött ékpáncélja, mint a Merkavának.Pontosan ugyanaz a kis felület mutat felfelé akkor is, ha kilógatod oldalra, hogy ne a pancéltörő lőszerek útjába rakd.
Nem is nagyon látna előre a toronytól, ha az oldalára raknád, mert a doboz forma kitakarná ( a Merkavánál nem takar ki, mert nem doboz alakú a torony, hanem egy szögletes lapított valami).Ha a Merkava megoldására gondolsz, akkor az nem járható a Leopard esetén, ugyanis annak nincs olyan oldalra döntött ékpáncélja, mint a Merkavának.
Ha az oldalára teszik ki, akkor az érzékelő nagysága miatt az túlnyúlna a harckocsi oldalán. Ez pedig nem opció, ugyanis a vasúti szállítások esetén az európai hadszintéren több alagútba is be kell férni, és ez necces lehet. Ha emlékszel Leo 2 a pőrekocsin csak úgy fér el, hogy a lánctalp a pőrekocsin túlnyúlik, vagy 10-15cm-t. És még ezen kívül ér véget a harckocsi oldala. Ha még ezen is túlnyúlsz, akkor az nem faj. Ráadásul az erdős terepen sokkal sérülékenyebb is lenne az egész.
megvan tiltva, mint a leszerelés, nem tudtad?..................... még ezt sem?Oldalról már nem is jönnek páncéltörő lőszerek?
Szóval az Abrams oldalán előre néz, de szemből nem véd?Nem is nagyon látna előre a toronytól, ha az oldalára raknád, mert a doboz forma kitakarná ( a Merkavánál nem takar ki, mert nem doboz alakú a torony, hanem egy szögletes lapított valami).
Tekintve, hogy a torony felett is van:Szóval az Abrams oldalán előre néz, de szemből nem véd?
Úúú, ugyanez évek munkája lenne a Leopardon. Integrálni ódalra bazmeg? Magasabbra? Hát a Leopardra csak lejjebb lehet, hogy a doboz kitakarja! Hüje amerikai, hát nem tudja, hogy a fronton jobb helye van?Tekintve, hogy a torony felett is van:
Nem, de a németek nem csak ráfossák két dobozban az oldalára, hanem az elektronikát próbálják elrakni a harckocsiba, pont azért, hogy védett helyen legyen. Tényleg nem tűnik fel, hogy jóvanazúgy alapon az oldalára felrakni két dobozba nem túl sérülésálló?Úúú, ugyanez évek munkája lenne a Leopardon. Integrálni ódalra bazmeg? Magasabbra? Hát a Leopardra csak lejjebb lehet, hogy a doboz kitakarja! Hüje amerikai, hát nem tudja, hogy a fronton jobb helye van?
A frontpáncélt betakarni vele garantáltan az.Nem, de a németek nem csak ráfossák két dobozban az oldalára, hanem az elektronikát próbálják elrakni a harckocsiba, pont azért, hogy védett helyen legyen. Tényleg nem tűnik fel, hogy jóvanazúgy alapon az oldalára felrakni két dobozba nem túl sérülésálló?
Az eddig hozott példáid alapján, a zsidók, az amcsi zsidók meg az oroszok kitoltak oldalra ahogy tudták, ez bizonyítja, hogy a németek garantáltan jó úton járnak.Nem, de a németek nem csak ráfossák két dobozban az oldalára, hanem az elektronikát próbálják elrakni a harckocsiba, pont azért, hogy védett helyen legyen. Tényleg nem tűnik fel, hogy jóvanazúgy alapon az oldalára felrakni két dobozba nem túl sérülésálló?
Szerintem egy ringben kellene folytatnunk, mert őszintén szólva kezded felbaszni az én agyamat is mint ahogy sokakét.ASzerintem ezt hagyjuk abba, mert nyilvánvalóan marhaságokat beszélsz.
Nálam már ignoron van jó pár hónapja.Szerintem egy ringben kellene folytatnunk, mert őszintén szólva kezded felbaszni az én agyamat is mint ahogy sokakét.
Az eddig hozott példáid alapján, a zsidók, az amcsi zsidók meg az oroszok kitoltak oldalra ahogy tudták, ez bizonyítja, hogy a németek garantáltan jó úton járnak.
Ez nincsen integrálva. Ezt utólag ráakasztották és ennyi.Úúú, ugyanez évek munkája lenne a Leopardon. Integrálni ódalra bazmeg? Magasabbra? Hát a Leopardra csak lejjebb lehet, hogy a doboz kitakarja! Hüje amerikai, hát nem tudja, hogy a fronton jobb helye van?
Az oldalára feltéve nem csak a harcban lesz veszélyben a rendszer - amikor lőnek rá -, de békeidőben is minden egyes gyakorlaton is amikor mondjuk egy erdősávon kell átkelni.A frontpáncélt betakarni vele garantáltan az.