év végére itt lesz mind a 12 Leopárd, havonta 2 darab érkezik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy hasonlitson a minyokra felsegjelzesben is. Az milyen geppuska fent? Nem MG3 meg nem is NSZVT, hany milis? Az oldalaba mit heggesztettek be?Itt a géppuska akit érdell.Azt árulja el nekem valaki,hogy mi a búbánatot keres magyar légierős felségjelzés egy harckocsin.
Hogy hasonlitson a minyokra felsegjelzesben is. Az milyen geppuska fent? Nem MG3 meg nem is NSZVT, hany milis? Az oldalaba mit heggesztettek be?
Meg a por vagy a sár.majd az álcaháló,meg az abba tűzött dolgok szépen eltakarják
Hogy hasonlitson a minyokra felsegjelzesben is. Az milyen geppuska fent? Nem MG3 meg nem is NSZVT, hany milis? Az oldalaba mit heggesztettek be?
Ezt a tankot egy szinvak se keveri ossze egy masik orszaheval...Harcjárművekre színes kell, mert vizuálisan is illik be azonosítani, ahogy az ellenét is, mielőtt kilövöd a sajátod, esetleg. Ami így is megtörténik, néha. Bár láttam egy mikrobuszt, Honvédségit, Körmenden talán két hete, azon az alacsony láthatóságú ék volt kint. Az is igen kicsi méretben. Én maradnék a színes melett.
Jól néz ki ahogy döngetnek!Szeptembertől kezdik meg a vezető kiképzést:
Koszi! De ez hogyan, honnet jott? Miben hasznaljuk meg?FN MAG.A lőszerrakodó ajtó elvileg(bár lehet,hogy az a torony másik oldala.De az már vagy 30 éve be van hegesztve.
Szeptembertől kezdik meg a vezető kiképzést:
Könnyű összekeverni a BMW-vel, annak is Münchenben van a központja.2:58-tól mi van a háttérben? (Persze lehet véletlen is.)
A KMW nevét nem merik kimondani?
4 érkezik most, szeptembertől jönnek német kiképzők és indul a buli!!
Szerintem valami makett.Hogy hasonlitson a minyokra felsegjelzesben is. Az milyen geppuska fent? Nem MG3 meg nem is NSZVT, hany milis? Az oldalaba mit heggesztettek be?
2:58-tól mi van a háttérben? (Persze lehet véletlen is.)
A KMW nevét nem merik kimondani?
A Nemzet ír többet is, betettem a másik topikba.Ennyi volt benne az új információ. Azt gondoltam, hogy a vezetést már néhányan tanulják valamelyik német páncélos iskolában :-(
Koszi! De ez hogyan, honnet jott? Miben hasznaljuk meg?
Ennél már csak az lett volna viccesebb, ha a a Pumák is magyar színekre lettek volna festve.Ilyen véletlenek nincsenek... 2:57-nél a nyitó kép is érdekes.Bemutatják az új magyar tankot és honnan kezd el sétálni a riporter....Ebből Puma lesz!! Ez szerintem elég erős utalás volt. Az elején is a Puma van befókuszálva. Azok szépen oda lettek állítva a riport kedvéért. Nem hiszek a véletlenekben, pláne nem egy királyi Tv-n szerkesztett riportban
Nem mg 3 van hozza a nemeteknek? De nekunk van talan mar az is, meg a browning is, de ezekbol talan nem tul sok. Most akkor mi van jon megint egy kisszerias valami? A bokorugroknak nem ez lesz hanem valami cz geppuska nem? Vagy?Mit rakjanak rá?A kivonás előtt álló PKM-et?Kerek perec megmondták,hogy kivonnak minden orosz eredetű fegyvert.
Ilyen véletlenek nincsenek... 2:57-nél a nyitó kép is érdekes.Bemutatják az új magyar tankot és honnan kezd el sétálni a riporter....Ebből Puma lesz!! Ez szerintem elég erős utalás volt. Az elején is a Puma van befókuszálva. Azok szépen oda lettek állítva a riport kedvéért. Nem hiszek a véletlenekben, pláne nem egy királyi Tv-n szerkesztett riportban
Ennél már csak az lett volna viccesebb, ha a a Pumák is magyar színekre lettek volna festve.