Copy Katar
Ez a legfejlettebb verzió, kis HU-s magyarosítással jön hozzánk.
Ez a legfejlettebb verzió, kis HU-s magyarosítással jön hozzánk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Összeraktam, de nem tudom, hogyan tudnám megmutatni. Képeket nem tudok a fórumon linkelni
Összeraktam, de nem tudom, hogyan tudnám megmutatni. Képeket nem tudok a fórumon linkelni
Előbb egy képfeltölő oldalra töltsd fel. Pl. erre: https://postimages.org/
Az generál majd linkeket. A közvetlen (Direct link) linket beműsolod a kép ablakába. A mosolyoktól (Smilies) jobbra lévő gomb.
Ez még ugyan nem A7+, de attól még mindjárt sírva fakadok örömömben.
Hoooooppppááá
Szerk: ez a festés jobban tetszik mint amit a tatiak kiraktak...
Na csak emlegetni kellett.
Hááát elég egyedi.
Szerintem (remélem) vacak géppel fényképezték. A terveken bemutatót barna itt zöldes ék tűnik, a fekete az kék, a homokszín citromsárga...
Vagy valakik nem tudták értelmezni a ral kódokat?
Igen a fekete(vagyis kék)meg a vilagos barna(vagyis sárga)a rossz benne.
A yalcin még mindig nem ilyen színű.
https://honvedelem.hu/cikk/bemutatk...185wJjdapbPF7L4DWr3itiOGKUjZy4Ujv1lOfMqhftNpQ
amúgy itt van még pár kép.
Nem feltétlen, az optika az érdekes dolog. Annak a kéknek ellentétpárjai lesznek a komplementer triádban:
Ismerős ugye a 2016M-ből, meg a tankon is fenn vannak! No, amikor majd valóságos környezetben látni fogjuk, akkor a szemünk e két ellentétpár felé fogja közelíteni a jármű és környezete többi barna és zöld színét, ez a kék arra kényszeríti majd az agyunkat, hogy összemossuk ezeket a barnákat és zöldeket a járművön és azon kívül! Érzéki csalódás lesz, ami növeli a rejtőképességet. Ennyire komplex rejtőszínre nem számítottam, mert ilyen dolgokat csak olyanok tudnak, akik művészeti képzésben részesültek. Az első gondolatom az volt, hogy megnézzem mik a komplementerjei ennek a hülye kéknek és máris nem volt olyan hülye!
Ja itt tényleg más...
Azért így sokkal jobban fest...
A használhatóságát én nem tudom megítélni mert nem értek hozzá, de egy civil laikusként ránézve retek szarul néz ki. Persze attól még lehet, hogy jó választás volt ez a szín kombó.
Milyen géppuska van a toronyban?ezek lesznek rendszeresítve?
Majd amelyik lesz.
Nem győztetek meg ez valóban csúnya.Oké a többi képen 1000X jobban és használhatóbban néz ki mint az elsőn!!!
Itt a géppuska akit érdell.Azt árulja el nekem valaki,hogy mi a búbánatot keres magyar légierős felségjelzés egy harckocsin.
Hé, ez nem “légierős”, hanem a magyar felségjel.
Ott a helye minden harcjárművön, az AM hajótól a Gripen-en át a T-72-esig bezárólag.
Itt a géppuska akit érdell.Azt árulja el nekem valaki,hogy mi a búbánatot keres magyar légierős felségjelzés egy harckocsin.