De gondolja meg tudja is csak van neki egy ilyen beütése...Arra nem gondoltok, hogy ezek a lakatok azért vannak, hogy az ilyen Aranyosi félék ne nyulkaljanak oda, ahova nem kene!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De gondolja meg tudja is csak van neki egy ilyen beütése...Arra nem gondoltok, hogy ezek a lakatok azért vannak, hogy az ilyen Aranyosi félék ne nyulkaljanak oda, ahova nem kene!
Hát a lengyelek se T-72-nek hívják a Twardy-t nem véletlenül.Nekem ebbol az osszehasonlitasbol nagyjabol az jott le hogy miutan a T-72 fel lenne huzva(ha lehet egyaltalan...) egy mondjuk A4 szintre, mar nem is nagyon lehetne az eredeti neven nevezni.
Nem bonyolult. Mutass nekem olyan A5, A6, A7 fotót amin NINCS ott a lehegesztett ajtó. Az oldalpáncél pont nem takarja azt a részt és gugli képkeresővel nekem nem sikerült. Az Strv-122 nem játszik. Sem a később eleve A6-nak épített görög ill. spanyol vasak.Nem, félreérted.
A új tankok gyártása úgy történt, hogy a batch 1,2,3,4 külön neveket kapott, rendre A0 (vagy csak sima Leo 2), A1, A2, A3. A Batch 5 lett az A4, és onnantól a maradék Batchek (6,7,8) is A4 lett.
Amiután legyártották az A4-eket, akkor a z összes előző A0-A3 verziókat A4-es szintre hozták. Majd elkezdték a fejlesztési programokat rájuk. És különböző mennyiségben meg is rendelték ezeket. Így lettek az A5, A6 (+verziói), majd az A7 (és a verziói). Tehát a Batch 6 az nem az A5-öt jelenti, hanem az ugyan úgy A4.
A Batch 4-5 esetén gyárilag lehegesztették a kis ajtót a batch 6-tól fölfelé pedig már úgy gyártották az A4-eseket, hogy ott sem volt a helye az ajtónak.
Az A5-A6-A7 esetén meg egyrészt nem is láthatsz ott már semmit, mivel el lett takarva a + páncélzattal. Ha meg esetleg lebontott oldalút látsz és nincs rajta hegesztett nyílás, akkor az azért lehet, mert ugye lehetséges, hogy batch 6-8-ba tartozó tankból upgradelték a a delikvenst A5-re, A6-ra, A7-re.
Tehát ha csupasz A4-et látsz, akkor azon nagyon valószínű, hogy lesz hegesztett kis ajtó, mivel szerintem a későbbi modernizációkhoz (A5-A7) szerintem főleg az újabb Batch 6-8-akat használták először.
Bonyolult, mi?
Sőt, még a KMW által mutogatott A7+ bemutató járművön is ott van!Nem bonyolult. Mutass nekem olyan A5, A6, A7 fotót amin NINCS ott a lehegesztett ajtó. Az oldalpáncél pont nem takarja azt a részt és gugli képkeresővel nekem nem sikerült. Az Strv-122 nem játszik. Sem a később eleve A6-nak épített görög ill. spanyol vasak.
A görög, spanyol tankok (A6) új tornyot kaptak.Nem bonyolult. Mutass nekem olyan A5, A6, A7 fotót amin NINCS ott a lehegesztett ajtó. Az oldalpáncél pont nem takarja azt a részt és gugli képkeresővel nekem nem sikerült. Az Strv-122 nem játszik. Sem a később eleve A6-nak épített görög ill. spanyol vasak.
Nekem ebbol az osszehasonlitasbol nagyjabol az jott le hogy miutan a T-72 fel lenne huzva(ha lehet egyaltalan...) egy mondjuk A4 szintre, mar nem is nagyon lehetne az eredeti neven nevezni.
Nekem ebbol az osszehasonlitasbol nagyjabol az jott le hogy miutan a T-72 fel lenne huzva(ha lehet egyaltalan...) egy mondjuk A4 szintre, mar nem is nagyon lehetne az eredeti neven nevezni.
Dehogynem, T-72B3-nak.
Volt egy podcast egy Szabó nevű idős magas rendfokozatú harckocsizóval (itt linkelték a HTKA-n), aki azt mesélte a T-72M1-ről, hogy a parancsnok egy gombnyomással képes volt az irányzót és a tornyot az ő eszközével párhuzamos irányba állítani. Hunter-killer képesség. És ez volt a legnagyobb ugrás a T-55-höz képest, egyebek mellett. Te azt írod nem így van. Mi az igazság?
Királyság, köszi! Esetleg egy T-72B-vel összevetést nem írsz ha megint nem tudnál aludni? úgy képzelem kb párban lehetnek, kis Leo fölénnyel.
Most én sem találok hirtelen olyan A5 vagy nagyobb verziót, amin nem lenne rajta.Sőt, még a KMW által mutogatott A7+ bemutató járművön is ott van!
Ha le lehet lakatolni le is lakatoljak. Tephelyen sem marad nyitva, mindent is ellophatnak belole, meg egy 13-as villaskulcs is kapos holmi.Arra nem gondoltok, hogy ezek a lakatok azért vannak, hogy az ilyen Aranyosi félék ne nyulkaljanak oda, ahova nem kene!
Egy oldallal ezelott van egy nyitott ajtos kep, ott lafog a lakat a kapaszkodora akasztva. Nemetben.De gondolja meg tudja is csak van neki egy ilyen beütése...
Akkor elég sok járművet upgradeltek batch 1-4 közöttiből, mert mindegyik A5, A6, A7 gugli találatnál ott az ajtó behegesztve. A lengyel A5-ön is.Most én sem találok hirtelen olyan A5 vagy nagyobb verziót, amin nem lenne rajta.
De itt egy batch 5-ös A4-es:
Ez meg egy 8-as:
Amikor ezeket upgrade-elik, akkor értelemszerűen nem lesz ajtó, mivel eredetileg sem volt...