[HUN] Leopard 2

Múltkor volt egy riport, hogy high-tech harckocsik vonzzák a fiatalokat - mint pl. a Gripenek.
Mennyire van tényleg így, azt nem tudom, de az biztos, hogy több ember vonz mint sima lövésznek
Múltkor volt egy riport, hogy high-tech harckocsik vonzzák a fiatalokat - mint pl. a Gripenek.
Mennyire van tényleg így, azt nem tudom, de az biztos, hogy több ember vonz mint sima lövésznek állni...
Több 18-19eves barátom jelentkezett Tatára harckocsizonak sajnos nem voltak alkalmasak mert szemuvegesek aztán mondtak csak valami irodai brit tudnak nekik adni ok meg nem azért mentek szóval most kint mosogatnak o_O

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
egy kis közút

Hülye kérdés, előre is bocsi.

Van női harckocsizónk?

2:02-tól a "922"-es ügyködő személyzeti tag aki leszedi a védőponyvát, zsákot a lövegcsőről mozgása és alkata alapján nőnek tűnik.

egyébként ha már harckocsi én sokkal nagyobbra értékelném ha lenne egy kábeles távirányzás hozzájuk. főleg a torony a fegyverzet meg némiképp a test mozgása. kis távolságra. tartalék rádió vezérléses üzemmódal. de az fegyveresen ne legyen működtethető csak vezetékes irányításssal. (elsőnek mindenkpp)

A mi Leopard 2-eseink miatt teszem ide, legfeljebb kidobják. Érdekesség, hogy a zenekar két évvel korábban tudta már a tatai dandár új nevét...:rolleyes:
Vaaagy..., aki újra nevezte a dandárt, hallgat zenét...
o_O

A mi Leopard 2-eseink miatt teszem ide, legfeljebb kidobják. Érdekesség, hogy a zenekar két évvel korábban tudta már a tatai dandár új nevét...:rolleyes:
Vaaagy..., aki újra nevezte a dandárt, hallgat zenét...
o_O

A második az elsőbe bele sem merek gondolni..