[HUN] Leopard 2

(A piros fehér jöhetne, bár a fehér helyett mást is el tudnék viselni)
Nekem az arany-fehér adja :D

Nem kell leugatni, nem értek ehhez, de ezek ezt írták ezekről az izékről /amik nem a Skodák/:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mostmár csak akkor fog szétbaszni az ideg, ha a bemutató után lesz egy halom olyan kép ami sehogy nem lesz jó háttérképnek. Itt jelezném, hogy a javallt felbontás az 1920x1080 és nem baj ha olyan szépek a színek (foggalmam sincs, hogy mit fotóboltoltak róla, hogy ilyen legyen) mint ezen a képen:
366992774-6458590064232131-8655039376180465755-n-1.jpg
@krisss kezdheti megint kikeverni a modellfestékeit :D

Nem kell leugatni, nem értek ehhez, de ezek ezt írták ezekről az izékről /amik nem a Skodák/:

Micsoda??? Ott levan jőve a festék...:eek::eek: Ezek használtat küldtek...

Itt egyébként konkrétan azt írja, hogy ez az első két jármű akkor fog visszatérni Németországba, ha beérkezett a járművek fele.

A világ legmodernebb tankja jelenleg, mi vagyunk a legelső rendszeresítője, és még le sem takarva szállítják... Őrzés sincs, így nem gáz? Már a PzH-k, de a 2A4-ek esetében sem értettem, hogy hamár egyesével, mikró mennyiségben szállítják tréleren, akkor miért nem lehet legalább letakarni? És nem széltől, esőtől féltem, max kis paranoia..

A világ legmodernebb tankja jelenleg, mi vagyunk a legelső rendszeresítője, és még le sem takarva szállítják... Őrzés sincs, így nem gáz? Már a PzH-k, de a 2A4-ek esetében sem értettem, hogy hamár egyesével, mikró mennyiségben szállítják tréleren, akkor miért nem lehet legalább letakarni? És nem széltől, esőtől féltem, max kis paranoia..
Hát aki el tudja lopni, az meg is érdemli, hogy elvigye! :D

Na jah, kavicsfelverodes az optikan...