Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kmw cuccok ilyenek, valami 500 éves bajor kereskedelmi szabályozás miatt van ami beragadt az agyukba.
Összehasonlítottad a szezont a fazonnal. A harcjárműnél nem az a kockázat, hogy valaki ellopja a 70 tonnás járművet, hanem az, hogy megrongálja vagy "kiegészíti" valamivel amivel nem kellene.Egy Iphonokkal telerakott kamion szerintetek mennyit ér? Vagy, ha fullon van pl komoly sd-kártyával, vagy egyszerűen csak laptoppal.... És akkor csak átlag polgári cuccokról beszéltem. Stb Stb.
Nem az útvonalengedélyről volt szó. És nem éjjel szállították. De hagyjuk, elbeszélünk egymás mellett.Egy ilyen szerelveny cirka 100 tonna.Cssk utvonalengedellyel,es biztosito kiserettel kozlekedhet.
Kulonben ha nem is mindennapos,de eleg gyakran latni jarceszkozszallito kamiont parkoloban .Nagyobb cuccukat inkabb ejjel viszok,olyankor kisebb a forgalom
Szerintem a miènken is van....Fura, hogy a honvédelmi, és a repülőnapokon látható példányon a teknő vonószemek közötti elülső részén is volt egy rácsvarozott páncéllemez, amit a mostani példányon nem látok. Később kerül rá, vagy az a miénken nem tartozék?
Azt a kivenhedt Leopard 2 A7+ -t unnepelned?Na nincsen tatán csinnandratta?
A Leguánt reggel még Ausztriában látták...Na nincsen tatán csinnandratta?
Hát nem vagyok szomorú.Azt a kivenhedt Leopard 2 A7+ -t unnepelned?
Háát igen a Pantherig valahogy csak kihúzzuk a szerencsétlen A7+ -al...Hát nem vagyok szomorú.
Látok rációt a Panther-ben is. Szerintem még t-72 gyártástól is a seggünket vertük volna a földhöz néhány éve, nemhogy egy modern mbt projektről mertünk volna álmodni. Na de majd meglátjuk mi sül ki belőle, és hátha hamarosan megtudunk néhány konkrétumot.
Addig is beérem a világ legfejlettebb harckocsijával.
Rengeteg harckocsi láttam már autópályákon. Angliában sokra azt is megengedt3k, hogy felmásszunk. Le volt mind lakatopva, aztán ennyi.... Mit csinálna vele bárki is? Lyukat fúr rá? Szerintem ezt átgondoltan akik kuldt3k nyugi.Összehasonlítottad a szezont a fazonnal. A harcjárműnél nem az a kockázat, hogy valaki ellopja a 70 tonnás járművet, hanem az, hogy megrongálja vagy "kiegészíti" valamivel amivel nem kellene.
Erre a lemezre gondolok. Ilyet nem látok rajta. De a Qatar-iakon sem.Szerintem a miènken is van....
Erre a lemezre gondolok. Ilyet nem látok rajta. De a Qatar-iakon sem.
Viszont a Budaörsön és Kecskemét kiállítottakon volt.
Gratulálok uram! Ön nyert.Ez a plusz aknavédelem lemez eleje, A6M-nél jelent meg, Budaörs/Kecskeméti kiállítottak azok upgrade-s gépek voltak, azért láthattad rajtuk. A mieink/katariak új építés, valószínűleg vastagabbra lett gyártva már eredetileg a teknő, azért nem kell a plusz lemez.
A katariakon és a miénken is ott van a hasi megerôsítés, csak nem lóg fel ennyire a front alsó lemezére. A dànok ott is erôsítettek, de jellemzôen a keskeny, ritka célpontot jelentô felület miatt a tömeget màsra hasznàljàk.Ez a plusz aknavédelem lemez eleje, A6M-nél jelent meg, Budaörs/Kecskeméti kiállítottak azok upgrade-s gépek voltak, azért láthattad rajtuk. A mieink/katariak új építés, valószínűleg vastagabbra lett gyártva már eredetileg a teknő, azért nem kell a plusz lemez.
mi?2 napja itt van és még semmi hivatalos bejelentés....
Az A7-esre gondol szerintem...