[HUN] Leopard 2

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aki hétvégén Leopárdot vagy Gidránt szeretne simogatni, az menjen a tatai vár bejáratához.
Van 2 Leopard, 1 Bergepanzer, 2 Gidrán, 2 BTR, 1 T-72 és még sok minden más is. A Gidránba be lehet ülni, a Leopárd tetejére fel lehet menni egy lépcsőn.
A katonák pedig végtelen türelemmel válaszolnak minden kérdésre.

60fb14910af04646740864.jpg

Aki hétvégén Leopárdot vagy Gidránt szeretne simogatni, az menjen a tatai vár bejáratához.
Van 2 Leopard, 1 Bergepanzer, 2 Gidrán, 2 BTR, 1 T-72 és még sok minden más is. A Gidránba be lehet ülni, a Leopárd tetejére fel lehet menni egy lépcsőn.

Ő micsoda?

60fb14cf5183f577474266.jpg

• Hűha
Reactions: vasszekely
  • Tetszik
Reactions: endre and Blitz97
Nekem azt mondták, hogy aknamentesítő készlet is van hozzá. De hogy ezt úgy kell érteni hogy nekünk vagy hogy a géphez az is rendelhető, azt nem tudom. Én úgy értettem, hogy megvettük azt is.
Meg is vettük.

Dehogynem.
Megrendeltük az A7+ szériát, de mivel vannak dolgok amik nemzet-specifikusak (kommunikáció, aktív önvédelmi rendszerek stb) ezért HU megjelölése lesz rendszeresítéskor.
Szerintem. :)
Engem pont ezek a "nemzet-specifikus" dolgok érdekelnének - remélem egyszer kiderül...

Ez vasárnap is tart?

• Tetszik
Reactions: Filter
Engem pont ezek a "nemzet-specifikus" dolgok érdekelnének - remélem egyszer kiderül...
Igen, látjuk, Téged általában ezek a bizalmas dolgok érdekelnek,...fel is tenném a kérdést, hogy melyik ellenérdekelt katonai szakszolgálattól vagy, de az is lehet, hogy a hazai elhárítás próbál csiripelő madarakat fogni itt a fórumon, úgy hogy el is zavartam ezeket a vad gondolatokat és próbáltam inkább válaszolni a kérdésedre. :)
Há'énmár csak ilyen vok :cool:

Azt tudja valaki hogy a A7HU miben lesz más mint az A7+ ?

Szövet ülés helyett bőrülés lesz benne , meg a vezetőnél lóg le majd két dobókocka visszapillantóról ...

Amúgy talán lényegi különbbség amirő lehet is tudni az az hogy a rheinmetal aktiv védelme lesz az oldalpáncélán ... legalább is mintha erről cikkeztek volna

Szövet ülés helyett bőrülés lesz benne , meg a vezetőnél lóg le majd két dobókocka visszapillantóról ...

Amúgy talán lényegi különbbség amirő lehet is tudni az az hogy a rheinmetal aktiv védelme lesz az oldalpáncélán ... legalább is mintha erről cikkeztek volna
A bológatóskutya és a fenyőfa alakú a Wunder-Baum autóillatosító kimaradt a felsorolásból:-)