Lemaradtam vagy 30 oldallal,de nem kíméltem magam,és jól végigolvastam,elfogyott vagy 15 túrós palacsinta,mire megfőtt a gulyás,de már nincs hely a tápcsatornámban neki,annyi placsintát toltam be.
Most,hogy elmeséltem az életem,olyan értékes kérdésem van,hogy miből adódik a 2000 üzemórás élettartam,a yenki 8000 órással szemben?
Ill. mit értünk a 2000 üzemóra alatt,mármint mit,miket kell akkor cserélni?
Még egy kérdés,hogy hogyan aránylik a két üzemóra utáni felújítás költsége egymáshoz?Nem cent/kopejka lebontásban,hanem pl lehet a 4 Orosz felújítás nem kerül annyiba,mint az egy yenki?Tudunk arról valamit,hogy ha a fődarabokat eladnák nekünk a yenkik is,meg az Oroszok is,akkor hogy nézne ki a felújítás itthoni költsége?
Ne ragadjunk le ott,hogy kevés a szerelő,hanem a technikai/technológiai részre gondolok,mondjuk Szergelyt 3 szerelő egy Tsz teherautó javító csarnokában,egy flasencuggal 2 nap alatt kicseréli benne a turbinát,hajtóművet,rotorokat,miazmást,míg a yenki technikához steril labor kell,meg 4x annyi szerelő,meg munkaóra?
Nagyságrendi árakat lehet tudni a hindek felfegyverzéséről-én csak Orosz cuccokat tennék bele,más,Oroszbarát országokon keresztül-és,hogy akkor ehhez képest mennyibe fájna a yenki fegyverzet(az UH-khoz)?
Mennyire érdemes/lehet ezt összehasonlítani egy Uh-val,mármint ha nem b@szakodunk,hanem egy tökös Orosz upgrédet teszünk beléjük,akkor lesz annyi harc értéke,mint az Uh-nak?Maga a sárkány hány üzemórát bír,ha mégis korszerűsítenénk,akkor ha kifogy a sárkányból az üzemidő,a fegyverzetet még el lehetne adni?