Igen elolvastam. És te a kommentjeimet? Sikerült is érelmezeni...? Mert én úgy látom, hogy nem.
Egyesek itt sipákolnak, hogy a jenki semmit nem adott volna végül csak csupasz heliket. Ehhez képest a fű alatt hír arról szólt, hogy RWR-t nem adott volna, a többit meg a fillérbaszó politikus vett ki. Tehát a hiányzó RWR-ból sikerült oda hergelnie magát sokaknak, hogy "FLIR sem", ami egyik link alapján sem igaz. Az meg külön vicc, hogy a 426 millás árat képzelik e mellé, a Zord féle írás azon részét elengedik, hogy "durván lealkudni".
Fúj szemét jenkik, hogy egy minden téren alulteljesítő megbízhatatlan "szövetségesnek" tesznek egy nagylelkű ajánlatot, aztán még nekiállnak itt szőrözni ezek a hülyék.
Aztán egyesek csodálkoznak, hogy ha lehúzatnak mindent, akkor kb. Mi-24 felúítási költség alatt egy mezei szállító heli lesz belőle. Nahát... Tényleg...? Talán nem kéne jó magyar szokás szerint fillérbaszni. Aztán meg jó magyar szokás szerint mindenki másra mutogatni, hogy a szemét jenki.
Elnézést, de én ettől a mentalitástól hányni tudnék. Felelősségválás semmi, nagy hang és asztalverés az van. Eszemfaszom megáll. De tényleg. Az RWR beszerezhető más forrásból is, ha a jenki nem adja. Érdekes módon az megint nem merült fel, hogy a 24-es kőkorszaki RWR-jához képest minden előrelépés lett volna, igaz erre is költeni kellett volna.
A fajlagos árat az eredeti csomaggal számolva az jön ki, hogy a 24-es feltámasztása semmilyen módon nem versenyképes a jenki ajánlattal a fajlagos költséget nézve. Igen, a 8 db heli kevesebb, ezért aboszlút értékben kevesebbet költünk, csak relatív értelemben a nagy büdös semmire megy el 75 misi USD.
Érdekes módon ez valahogy nem tűnik fel sokaknak és oldalnyi szájtépés utás sem esik le.