Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A németeknek már elfelejtették?Én katonákkal keveset találkozom, de azt megerősíthetem, hogy elég erősen él az angolszászokban az, hogy mi nem velük hanem a németek oldalán ellenük harcoltunk. Ugye Lengyelország végig velük volt, Románia pedig átállt!
Nem, sőt. Az USA-ban mindenki jött valahonnét, ha a "where are you from" kérdésre az a válasz, hogy "europe", biztos lehetsz benne, hogy az illető német.A németeknek már elfelejtették?
Érdekes módon más elfogultsága nem is zavar ott, ahol konkrét számokkal és képességekkel lehet számolni...Na "ezt" is oda ette a fene (Trautmann) :
https://honvedelem.hu/cikk/112301_megerkeztek_a_mi-24-esek
(A félreértések elkerülése végett jelzem hogy személyesen is ismerem a faszit és nem sok nagyobb usa pártit ismerek. Szerencsétlenségünkre az Aranysasba is írogat (azóta egyre több a politika és az elfogultság a lapban... ))
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem kifejezetten tetszik ez a szürke festés. Olyan Wehrmachtos panzergrau.
Kéne az oldalára egy Balkenkreuz
... és kész is.
Gyönyörűséges.
???Szerintem csak egy lelkes amatőr írta a cikket (olyasmi, mint itt a nagyon okosak: blogen, molni, stb)
Bocs, de tényleg nem néz ki rosszul! Csak nekem egyátalán nem a bajszos festő haderejét idézi meg.
Bocs, de tényleg nem néz ki rosszul! Csak nekem egyátalán nem a bajszos festő haderejét idézi meg.
Nem az a baj, hogy a védelmi szektroban korrupció van idehaza, mert sajnos mindenhol korrupció van nálunk és a világ összes védelm szektora egy korrupciós világ.
A baj azzal van, hogy az amerikaiak minket meg se próbáltak korrumpálni, miközben a jól fizető egyéb ügyfeleiket ugyanúgy kenik, mint az oroszok, a britek, az olszaok vagy a franciák szokták.
Sajnos ez az a helyiérték, amin kezelni kell az amerikaiak felénk tett eladási szándékait.
Mit rinyálsz asszony ?
Miért is kéne bann ?
Semmi olyat nem írtam, ami miatt bannt kéne kapjak.
És ezzel téma lezárva. Ne offold szét a topikot.
Ne haragudj, de engedd meg, hogy kijavítsalak.
A bajszos festő haderejét Waffen SS-nek hívták.
Németország haderejét hívták Wehrmachtnak 1935 és 45 között.
Divat összemosni, tudom, de így teljes a kép.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem kifejezetten tetszik ez a szürke festés. Olyan Wehrmachtos panzergrau.
Kéne az oldalára egy Balkenkreuz
... és kész is.
Gyönyörűséges.
Az álcázófestésnek nem az a lényege, hogy szemre tetszetős legyen, hanem, hogy a bevetés alatt a vizuális felderítést megnehezítse.
bajszos festő