Annyira azért nem hamar.Évekig tartó logisztikai támogatás is járt volna hozzá.Addig nekünk lényegében csak az üzemeltető személyzet fizetését,és a kerozint kellet volna pluszba fizetni.Én a gép technikai paramétereit közöltem. Arról szegény UH-1N és semmilyen eszköz nem tehet, hogy a hazai védelmi politika, kultúra és n+1 más a nem létező béka segge alatt van. A 24-es sem azért halt ki, mert szar volt, hanem szartak a fejére. Hatalmas difi.
Nem feketeövesek, hanem több danos mesterek sajnos.
Ezzel mind tisztában vagyok, nem ez a baj. A baj az, hogy egyeseknek van és volt képük beszólni, hogy a jenki ajánlat drága, amikor a számok azt mutatják, hogy nem az. Annak fajlagos 70%-ért erős túlzással szarra sem képes a 24-es. Nem éjszaka harcképes és nincs mögötte sem a logisztika, sem a szimulátor. Ide jön a vas és "használd fiam".
A baj, hogy ezt nem értik meg egyesek. Természetesen az UH-1N is fűre kerülne hamar, ha basznak rákölteni a beszerzés után. Csak a vita nem erről szólt.
Mihukhoz viszont nemtudok róla,hogy járna ijen támogatás.....Ezek hamarabb földön fognak ragadni.Főleg.hogy jóval drágább az üzemeltetésük