Tekintélyelvű rendszer van-van is pár tekintetes urunk.Különben nekem is megvan Kollár phd-ja.Szerintem nem egy nagy durranás.De azért nem is olyan gagyi,mint amikre a minap kiakadtam.Neked inkább Szilvassy lászló ésRuszin Romolusz idevágó irásait ajánlom-Kollárén elalszol
Azért nem ártana annyira megtisztelni, még ha nem is értesz egyet az írásával, hogy legalább a nevét helyesen írod le...
Igen, benne van a pakliban, hogy elvárják az ilyen művek születésénél, hogy azokat az elképzeléseket igazolja amiket fent gondolnak a "hozzáértő" politikusok, tehát ha az AW-n akarja a seggét hintáztatni,VIP-felszereltségben akkor ki kell hozni egy írásban, hogy az a legjobb mindenre.Ha UH-1-en, akkor azt. Ez sajnos így megy a rendszerváltás óta. Az,hogy a jövőben is így megy-e majd, az jó kérdés. Tekintve, hogy Simicskó és Benkő azért tényleg értettek hozzá. Ellentétben például Hndével akinek az idején ez a doktori is született.Koller tábornok úr (amikor még ezredes volt) elmondta, hogy egy trend az,hogy a kisebb/szegényebb országok a harci helikopterek helyett egyre inkább csak felfegyverzett szállítókat használnak, vagy páncélozatlan,de felfegyverzett könnyű helikoptereket. Lásd Afganisztán, akik a Mi-24-es helyett az MD-500-as felfegyverzett változatát kezdik használni, és szenvednek, mert egy hajtóműves, képtelen olyan magasságokon dolgozni mint a 24-es,gyenge páncélzatú és gyenge fegyverzetű. Nekem ebben a dolgozatban leginkább az oktatói kiértékelési rendszer tetszik, amit kitalált.