Tudtam,hogy ez a hányinger szín lesz.Plusz bejött az is,hogy csak pénzkidobás az egész,NULLA modernizálás nincs.Egy halom pénzt elbasztunk arra,hogy legyen pár tragikusan elavult harcihelikopterünk.
Ezt így ránézésre megmondtad? wow...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudtam,hogy ez a hányinger szín lesz.Plusz bejött az is,hogy csak pénzkidobás az egész,NULLA modernizálás nincs.Egy halom pénzt elbasztunk arra,hogy legyen pár tragikusan elavult harcihelikopterünk.
Ezt így ránézésre megmondtad? wow...
21 milliárdból mit vârtál? + szankciók. De NVG még lehet bennük.
Én ezt vártam!Gyakorlatilag rajtam meg molnibalage -n kívül itt mindenki olyan dolgokat képzelt ebbe bele,hogy majd le esett az állam.Amikor meg ki mertük nyitni a szánk,hogy ez nettó pénzkidobás akkor mi voltunk a hülyék.
Tehát a Mihu fő fegyverzete a modernizált kalasnyikovval felszerelt szerdzsó lesz.
12 Mihu nagyjavítása nem fejlesztés, ahogy 120 T-34-es lemázolása se lenne az.
Mihu, Hilux, akkor nagyjából látjuk hogy pazarolják majd el a GDP 2%-ig vezető úton a pénzeket úgy, hogy semmilyen fejlődés ne legyen, az ország továbbra is tökéletesen védtelen legyen, az iszonyú pénzekért teljesen fegyvertelen hadsereg miatt.
Igen!Nézd csak meg a fegyverkezelő kabinja alatti műszereket meg nézd meg milyen van egy modernizált gépen...
Én ezt vártam!Gyakorlatilag rajtam meg molnibalage -n kívül itt mindenki olyan dolgokat képzelt ebbe bele,hogy majd le esett az állam.Amikor meg ki mertük nyitni a szánk,hogy ez nettó pénzkidobás akkor mi voltunk a hülyék.
Ja bocs elfelejtettem hogy Mi-24 témában Te vagy ulippo.
Hajlamosak vagytok itt elfelejtkezni rólam!
Nagyrészt egyet is értettem/értek. Főleg a Mi-17 visszaérkezések után volt eléggé naivság, hogy a mihukat felturbózva kapjuk vissza.
Szerintem az eléggé "felturbózás", hogy már tudnak repülni. Eddig az sem ment.
Ezt pofozták helyre? 2012 óta nem repült.Tudtam,hogy ez a hányinger szín lesz.Plusz bejött az is,hogy csak pénzkidobás az egész,NULLA modernizálás nincs.Egy halom pénzt elbasztunk arra,hogy legyen pár tragikusan elavult harcihelikopterünk.
Ez az egy lájk amit adtam most vedd úgy hogy 3-at ért. Végre! Na meg UB blokk is van.
Van egy cső, amiben kisebb csövek vannak. Az UB blokk mint fegyver a rakétákkal együtt értelmezhető csak. Azokkal a rakétákkal, amik hat éve nem léteznek hozzá.
Igen ,igen, de akkor miért akasztották fel rá? Anélkül jobban repülne, de mégis rajta vannak. Minek?Van egy cső, amiben kisebb csövek vannak. Az UB blokk mint fegyver a rakétákkal együtt értelmezhető csak. Azokkal a rakétákkal, amik hat éve nem léteznek hozzá.
"Nem fejlesztenek semmit", "Mindig mindent hagynak lerohadni", "nem ez a típus kell a honvédségnek szerintem", "Ahogy hagyták a mihukat lerohadni az minimum hűtlen kezelés vagy hazaárulás", "tudtam hogy ezt a rohadék színnel festik le"..... Van akinek semmi nem jó.. Épp ennyivel több repülő eszközünk van. Hogy szereztek e hozzá újra fegyverzetet azt meg "nem tudhatjuk".
ja ja persze... de legalább szürke...Annak örüljünk,hogy full elavult technikával gyarapodott a Honvédség?Ha holnap hoznak 100db T-55-öst akkor is tapsolni kell?
Igen, mert van két tucat működő T-72. 100 db T-55 az pontosan 100 db T-55-el több mint a semmi.Annak örüljünk,hogy full elavult technikával gyarapodott a Honvédség?Ha holnap hoznak 100db T-55-öst akkor is tapsolni kell?
Igen, mert van két tucat működő T-72. 100 db T-55 az pontosan 100 db T-55-el több mint a semmi.