Hát, olvasva is a sok high tech dolgot,, azt azért elfelejtitek hol is vagyunk, miféle háborúk várhatnak ránk. Tegyük fel, befejeződik a Z2026. lesz modernizált t72, 2-300Rosomak, tüzérség, CarlG, nagyjából meglesz a három dandár. Románék szerintem vagy egy kárpátaljai konflikus a reális, amibe szerintem belekeveredhetünk annyira, hogy összfegyvernem kelljen. Sokszor tárgyaltuk románékat, itt nem akarom, sokra nem tartom őket, és szerintem beszerzéseikből is csak a töredéke lesz meg, gazdaságilag meg még annyi napig sem bírnak egy katonai konfliktust mint mi.
Szóval,, mindenki felkészül, minden elsővonalbeli cuccot bedob, majd szerintem két hét alatt mindkét fél elpuffogtat mindent. Nekünk fele Gripen flotta, 15 EC kilőve, stb. Marad az egyszerű cucc amit pénz és nagyhatalmi segítség nélkül is beküldhetsz. Annyi mindenről beszéltek itt, hogy mivel kéne azt a szerencsétlen mihut védeni, hogy a szomszéd le ne szedje,,,, szerintem meg két hét után a mihut max. AK-val lőné a kedves szomszéd.