Én 69m-re emlekszem a 12 gepre. A 8 ennek kb 2/3-a lehet.Nem tudom most mi lesz, mi hogy van záradékolva.
A nem hívjuk le a +4 gépet, az is úgy lett tálalva, hogy "egyenlőre".
Elég sok a ha.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én 69m-re emlekszem a 12 gepre. A 8 ennek kb 2/3-a lehet.Nem tudom most mi lesz, mi hogy van záradékolva.
A nem hívjuk le a +4 gépet, az is úgy lett tálalva, hogy "egyenlőre".
Elég sok a ha.
Erre tippelek én is, fixet nem tudok, akik ide írogatnak szerintem senki sem.Én 69m-re emlekszem a 12 gepre. A 8 ennek kb 2/3-a lehet.
Jelenleg zajlik a négy régi-új, nálunk korábban soha nem repült P berepülése, de cserébe le lett állatva az első kettő, a 335-ös és 336-os, mert azokat meg szétkapták.
Azért remélem, hogy megérjük, hogy egy időben legalább egyszer mind a 8 gép üzemképes legyen.
A veszprémi Mi-24D helikopteres emlékmű állításának részletei és ezen keresztül a MH Légijármű Javítóüzem tevékenységének bemutatása
https://harcihelikopter.blog.hu/201...CI405yM2ifC1qXn2wA25n4ijtzgQ8JiBJQdREwrUITnbQ
Remélem az oroszok költségére. Legalább 1 év jótállás (garancia) csak van (kellene hogy legyen) a tavaly teljesen felújított gépekre.Jelenleg zajlik a négy régi-új, nálunk korábban soha nem repült P berepülése, de cserébe le lett állatva az első kettő, a 335-ös és 336-os, mert azokat meg szétkapták.
Azért remélem, hogy megérjük, hogy egy időben legalább egyszer mind a 8 gép üzemképes legyen.
Nem kell aggódni, a 335-ös és 336-os állapota nálamnál jobban informáltak szerint teljesen rendben van. Bizonyára így van, ha ők jobban tudják.
Sorban állás van a javítóhangár előtt. Ott rakták össze a 4 legutóbb jött P-t, így az időszakosra várt a 335, 336. Száz óráson már a 711, 720 is túl van. Meg közben van munka a szállítókon is. Van repülés bőven! Ezeket persze én is csak úgy hallottam...Nem kell aggódni, a 335-ös és 336-os állapota nálamnál jobban informáltak szerint teljesen rendben van. Bizonyára így van, ha ők jobban tudják.
Akkor kerek a történet. Köszi az infót!
a videóban csupa PG-s bevágások vannak..
Jaja, vannak ismerősök!!a videóban csupa PG-s bevágások vannak..
Az egesz országot teleszórják ilyenekkel? Sok a roncs kezdeni kell velük valamit?
Ez lesz a második, Szolnokon van az első. Az idők folyamán ez a két nagy bázisa az országnak ahol helikopterek repültek/nek.Az egesz országot teleszórják ilyenekkel? Sok a roncs kezdeni kell velük valamit?
Egyébként nem rössz ötletek ezek.
Az egesz országot teleszórják ilyenekkel? Sok a roncs kezdeni kell velük valamit?
Egyébként nem rössz ötletek ezek.
Nem messze lakok a reptértől, döngicsélnek bőven szerencséreSorban állás van a javítóhangár előtt. Ott rakták össze a 4 legutóbb jött P-t, így az időszakosra várt a 335, 336. Száz óráson már a 711, 720 is túl van. Meg közben van munka a szállítókon is. Van repülés bőven! Ezeket persze én is csak úgy hallottam...