[HUN] NASAMS

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
11 139
20 336
113
Én hallgattam RSzR-t az ultrahangon vezetés közben. Úgy mondta a légtérvédelmi rendszer elemei, a radarok folyamatosan jönnek....
Ez szerintem ez az jelenti, hogy majd jönnek valamikor.
Kihagyna Bobo egy fotó alkalmat a Magyar Vaskupolával? Nem hinném...

Ha kecskeméti repnapra sem lesz mit mutatni belőle akkor tényleg valami baj van. Szerintem addigra mind az A7-esből, mind a NASAMS-ből itt lesz pár mutogatható darab.
 

embersarkany

Well-Known Member
2014. augusztus 22.
615
2 706
93
A nagy kérdés: azért csúsznak a radarok és a légvédelmi cuccok, mert nincs pénzünk kifizetni vagy a gyártó van elhavazva?
@krisss esetleg tudsz/mondhatsz erről valamit?
tudomásom szerint jövő héten megy ki pár ember tárgyalni, mert van egy-két tisztázandó kérdés még. ami ugye nem publikus :(
na meg itthon is volt némi gond, szóval "új emberek" veszik át a feladatokat. gondolom sejtitek miért ...
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
11 139
20 336
113
tudomásom szerint jövő héten megy ki pár ember tárgyalni, mert van egy-két tisztázandó kérdés még. ami ugye nem publikus :(
na meg itthon is volt némi gond, szóval "új emberek" veszik át a feladatokat. gondolom sejtitek miért ...
kirúgások miatt?
Könczöl Ferenc amúgy maradt légvédelmisek élén vagy őt is kiteszik?
 
 • Hűha
Reactions: Venom85