Hát mashova nem ezzel a színnel adták el a Jelcineket.Ez mar a magyar teszt gep?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát mashova nem ezzel a színnel adták el a Jelcineket.Ez mar a magyar teszt gep?
NMS 4x4 Superior Mobility and Protection Level...
Ez keményKicsit off, megérkezett a román válasz.
Most mi a bajod vele, hogy támogatják a hazai ipart ?Kicsit off, megérkezett a román válasz.
Az irány nagyon jó, csak igy tovább....Most mi a bajod vele, hogy támogatják a hazai ipart ?
Ebből kívánok sokat nekik! 100% hazai termék! Egyedi dizájn!Az irány nagyon jó, csak igy tovább....
Tudom hogy nem erre ment ki a hozaszolas.Vajon ki lehet nyitni az ajtaját? Az az "exoskeleton" vagy bukócső vagy mi, elég furán van elhelyezve...
Amúgy meg igy határ mellé járkálni biztos elég, ha van kiépített út Biztos olcsóbb mint egy toyota... Még lehet fegyverestől is
Az utánfutót arrafelé is ismerik.Tudom hogy nem erre ment ki a hozaszolas.
De ha mar erintve van a tema megindoklom miert nem jo egy duster vagy egy vitara vagy valami szimpla terepjaro a hatarra.
Elosszor is vannak esetek hogy a gyalogjaroroket is fel kell venni vagy ki kell vinni vagy at kell cdoportositani. Ekkor az o batyujuk is megy veluk csak ugy nemhagyhatjak a jarorutvonalon a csomagjukat.
Ekkor 4 zsak kerul a csomagtartoba. Ez persze elfer. De nyaron egy ket zsugor vizet telen egy termosz teat meg be kell tenni melle. Igy mar igen csak szukos a csomagtartoba a hely. De mindezekre meg rajon egy csomo minden porralolto eu csomag elakadasjelzo es egyeb csomag. Itt mar taposni kellene a csomagtartot ha valamit ki akarnal venni ujra taposhatnal mindent hogy betudj pakolni... E mellett elodordulhat hogy egy kanna gazolajat kell kivinni az mar kicsit gaz lenne... Es akkor ehhez jon az egyeb ami a katonak sajat dontese hogy viszi vagy sem. /telen pl egy szektorparancsnoknak szerintem kutya kotelessege hogy legalabb 2-3 pokrocot felvegyen ha kell az embereinek tudjon mit adni pk gondoskodas/legalabb ott legyen esz mert lehet a mafiba nem lessz./ gazos melegitot sokan szeretik az olco piacost megvenni ami nem helytakarekos de olcso.../ tehat kell a hely.
Az ufo eszlelesek ugrasszeruen megnovekednenekAz utánfutót arrafelé is ismerik.
Én csak azt nem értem hogy egy készre festett járművet miért tesztelnek?Vagy minden eladásra kerülő járművet így tesztelnek?A korábban linkelt 1 perces videót ma új részletekkel 2 percesre bővítették...
Valszeg a videók még akkor készültek amikor még nem volt biztos a szerződés tartalma és ezzel promózták a mi vezetőinknek a gépet. Az sem kizárt hogy a bemutatón ők is ott vannak amin ez a videó készült.Én csak azt nem értem hogy egy készre festett járművet miért tesztelnek?Vagy minden eladásra kerülő járművet így tesztelnek?
Köszönöm szépen! Ez gyors volt
Length | 4900mm |
Width | 2400mm |
Height | 2100mm |
Axle Distance | 3450mm |
Underbelly Height | 425mm |
Crew | 9 |
Maximum Weight | 10000kg |
Motor power | 300HP |
Engine Torque | 813nm |
Range | 700km |
Maximum speed | 140km / h |
Turning Radius | 6 meters |
Transfer Case | Differential Locked Continuous 4 × 4 |
Steep Slope | 70% |
Side Slope | 40% |
Vertical Obstacle | 500mm |
Trench Crossing | 900mm |
Water Crossing Height | 900mm |
Approach Angle | 54 O |
Departure Angle | 62 O |
Tires | 335/80 R20 Runflat |
Suspension | Front-Rear Fully Independent |
A hangsúly a mégen van. Igazából a gyártás bejelentése megtörtént a jogi és egyéb részletek vannak kidolgozás alatt.Ugye az megvan, hogy ez még nincs magyar honvédségi rendszerben?
Nem csak a Gidránt jelentették még be ?A hangsúly a mégen van. Igazából a gyártás bejelentése megtörtént a jogi és egyéb részletek vannak kidolgozás alatt.