Na.. csodás gyár kiváló festőüzemes részéről csak annyit, hogy azt úgy hívják: MARKETING és nem kevés pénzt szoktak beleölni.. aztán mêg az sem garancia a sikerre, viszont e nélkül nagyon nehéz eladni , ha nem ismerik a típust, van pár típus ami eladja magát, de az kevés.
Az, hogy tavaly bejelentették, hogy mit és mennyit veszünk... Abból még bàrmi lehet, bár mostanság amit bejelentenek az általában meglesz...
Ne feledjük, kirakat járművet láttunk... Látott már valaki török terméket? Hát nem a minőségellenőrökről híresek, kb mint a Honvèdségi buszok... Azok is átlettek véve, ezek miért ne lennének? További problémám, hogy 190+cm vagyok kb 100kg,.nem a folyós-hályas. Az autóban hátul nem igazán fértem el, a csomagtérből meg teljes félszerelésben nem tudom elképzelni,hogy hogy szállnék ki normálisan. Én max KR járműnek tudom elképzelni, dehogy ezzel bárhová előre..hàt.. értem, hogy moduláris meg fasza kiegészítők vannak hozzá. Én megnéztem volna az Iveco LMV-t vagy valami hasonlót (mert még nem igazán ültem benne) és utána döntöttem volna , szerintem nem ezek mellett. De ez csak az én véleményem, természetesen ha a katonáinknak megfelelő akkor részemről ok, csak akkor remélem, hogy Lynxbe vagy helibe osztanak ha úgyvan, esetleg egy bátor Stewardnak, mert ott talán elférek. . De az mondja meg,hogy milyen legyen aki használja, nekik kell megfeleljen nem egy civilnek.