Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
18-ban kezdődött a török 4x4-es projekt aztán Gidránból is csak 50 körüli mennyiség van - pedig elvileg ezek nem drága cuccok más haditechnikához mérve...Az a vicc hogy ennek a topicnak nem jó a címe, mert lassan mindenkinek van Yörükje csak nekünk nincs
18-ban kezdődött a török 4x4-es projekt aztán Gidránból is csak 50 körüli mennyiség van - pedig elvileg ezek nem drága cuccok más haditechnikához mérve...
Ilyen ütemben mire felépítjük a flottát, már elavul az egész!
Mert itt sem egy meglévő gépet kértünk. Megnéztük milyen azt mondtuk jó, de a kövi átalakítások kellenek. Ez a Block4+ lett kész 2020-ra, év végén akkor jött 10. A kövi 40 ha jól értettem Tatára érkezett tüzérségi felderítő verzióba, ami újabb átalakítást igényelt.De ezek tavaly megjöttek végszerelésre Kaposvárra és ha jól értettem a Patria néhány hiányzó, beépítésre váró eszköze miatt csúsznak.18-ban kezdődött a török 4x4-es projekt aztán Gidránból is csak 50 körüli mennyiség van - pedig elvileg ezek nem drága cuccok más haditechnikához mérve...
Ilyen ütemben mire felépítjük a flottát, már elavul az egész!
Ehhehe!Yörük azzal a céllal nőtt, hogy exportálja:
•
@nurolmakina YÖRÜK #IDEF2023-ben először állítja ki a 4X4 új verzióját
• A hosszabb tengelytáv számos előnyt eredményezett
• A személyzet kapacitása 7-ről 11-re nőtt
Volt már ilyen a világban.Ehhehe!
Nem nagyon vitték túlzásba a mérnöki melót...
A hátsó ajtó mögé betoldottak 25cm-t, aztán helló!
Ehhehe!
Ez nekem nem jon be...Már azoknak sem. Át lett festve mind februárban.
A mi yörükjeink ebben a színben fognak pompázni (SOF kiállítás NUROL makina stand 2022 budapest)
Àhh, szerintem még innovàlni kell.Mostmár van olyan kiforrot a jármű, hogy megvesszük?
Szerintetek ez kinek lett innoválva?Àhh, szerintem még innovàlni kell.
A levdurvább ebben az, hogy +25cm 4 ember... Legalább akkora nyomortanya lesz mint a BTR.Ehhehe!
A török cuccokból.mindig vonj le 2 főt.A levdurvább ebben az, hogy +25cm 4 ember... Legalább akkora nyomortanya lesz mint a BTR.