Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az-az elkèpesztő hogy mèg mindíg nincs rendszeresítva.Elképesztő, hogy már 73 oldal óta beszéleitek a semmit.
Hol az összefüggés? Meg amiben ült akárki is az biztos nem lesz, pont azért ült benne bárki is, hogy mit kell rajta változtatni.Az-az elkèpesztő hogy mèg mindíg nincs rendszeresítva.
Pedig egyes magyar katonák már ültek benne.
Nem csak repnapon.
Azt nèzzük már meg azokból a járművekből amit annó a budaörsi esemènyen(5 êve) bemutattak, mennyi minden lett rendszeresítve.Hol az összefüggés? Meg amiben ült akárki is az biztos nem lesz, pont azért ült benne bárki is, hogy mit kell rajta változtatni.
Ó kis naív.Azt nèzzük már meg azokból a járművekből amit annó a budaörsi esemènyen(5 êve) bemutattak, mennyi minden lett rendszeresítve.
Azt meg hogy a járművek egy rèszèt amit vettünk idehozták, kipróbálásra, vèlemènyezèsre az-az összefüggés, hogy ült benne valaki.
Szóval a hun jelző bár szerintem sem megfelelő, de ez nem a fórum balfaszsága.
27-28-ig nem lesz itt semmilyen bejelentés addig fölösleges idegeskedni....A katonák nem tűnnek túl bizakodónak…
Azt a tizennyolc napot kibirom, egye fene...27-28-ig nem lesz itt semmilyen bejelentés addig fölösleges idegeskedni....
Budaörs óta promozzak…mikor is volt az 2018?A Nurol Makina Hungary instáján már nagyon promózzák az NMS-t…….
Napra pontosan megmondom neked: kurva régen volt!Budaörs óta promozzak…mikor is volt az 2018?
Tudom én kint voltam meg 20se voltam…ja es nem fajt a térdemseNapra pontosan megmondom neked: kurva régen volt!
Pár pillanatra találkoztunk is ott előszörTudom én kint voltam meg 20se voltam…ja es nem fajt a térdemse
JajaPár pillanatra találkoztunk is ott először
Ez valszeg nem a pénzhiány miatt csúszik - egy Lynx árából veszel vagy 20-at ebből...A pénztelenség miatt nem lett eredménye az elmúlt 6 évben?
Tervben van még egyáltalán a beszerzése?
Az itteni katonák is egyentetűen azon a véleményen vannak, hogy több feladatkörben is ideálisabb jármű volna a Gidránnál.
Évi néhány tucat bele kellene férjen röhögveEz valszeg nem a pénzhiány miatt csúszik - egy Lynx árából veszel vagy 20-at ebből...
Tudom én kint voltam meg 20se voltam…ja es nem fajt a térdemse