Engem is kiengedett az anyukám bibibí.2019-ben volt
én is kint voltam bár 20 már elmúltam addigra
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engem is kiengedett az anyukám bibibí.2019-ben volt
én is kint voltam bár 20 már elmúltam addigra
Szia,Budaörs óta promozzak…mikor is volt az 2018?
Szia,
De már mióta! Basztak rendelni belőle ezért pipa a török!
Egy db sincs még belülle a csapatoknál.
jah 8 éve itt van magyar színekbe mégis basztak rendelni belőle...
Szerintem batomság! Elvileg keretszerződés van rá, ha jól tudom! Lehívható! Csak rohadtúl nem hívtak le egy db sem mert üres a kassza nincs lóvé! Mondjuk nem tudom az ilyen szerződéseknél van e időintervallum amég rendelni kell belőle! Rendelni viszont kell mert így kaptunk gyártást rá! A mennyiség miatt így is pipa a török ránk!Akkor szurkolni kell Trumpnak.
De en is le irom nem lesz semmilyen kerekes beszerzes mostansag es gyartas meg plane foleg TÖRÖK JARMU GYARTAS vonalon
Miről szól a cikk?Nurol Makina
NMS 4x4 Zorlu görevlerin çevik koruyucusu NMS 4X4, yüksek manevra kabiliyeti ve sağlam zırhı ile her zaman bir adım önde! NMS 4X4, the agile protector of difficult missions, is always one step...www.facebook.com
Semmiről a szokásos Nurol promóMiről szól a cikk?
Jah azt hittem már vettünk és Lölő néven elneveztük!Semmiről a szokásos Nurol promó
Jó lenne,ha lenne nekünk is. De nincs.