[HUN] NMS 4x4 Yörük / Nomád

Ha a facebookos posztot nézzük " megtekintették a Gidránok lőgyskorlatát", akkor szerintem abba a 350 vagy 450 db szerintem a Nomádot is beleszámolták! Ezeknek a Nomád is Gidrán!
Az szerintem azért van mert az átlag olvasónak nem tűnik fel, hogy nem Gidrán :D még senki se írta Kommentben hogy ez nem Gidrán

• Tetszik
Reactions: Venom85
Az szerintem azért van mert az átlag olvasónak nem tűnik fel, hogy nem Gidrán :D még senki se írta Kommentben hogy ez nem Gidrán
Fene se tudja! Szerintem ez végső db szám a Gidránból vegyes lesz! Lesz benne Nomád is! Magyarsn nem veszik szerintem külön őket!

a 81 es nem zárja ki a 120 ast. előnye a könyebb olcsobb jármű és a könyebb olcsobb jármű melett is nagyobb vagy kközel azonos lőszerkészlet. emelett maga a vető is olcsobb. van helye.
Persze, hogy van helye. Ha visszalapozol én írtam a legtöbbször, hogy ideje volna már a Hirtenberger 81 mm-es AV-jét rendszeresíteni. Mondjuk én a Hirtenberger néhány kg súlyú termékére gondoltam, nem az 1 tonnás RM termékre, mert így a jármű árával együtt horribilis költség lesz és a szükséges többszáz darab AV helyett megint veszünk majd néhány tucatot.

Persze, hogy van helye. Ha visszalapozol én írtam a legtöbbször, hogy ideje volna már a Hirtenberger 81 mm-es AV-jét rendszeresíteni. Mondjuk én a Hirtenberger néhány kg súlyú termékére gondoltam, nem az 1 tonnás RM termékre, mert így a jármű árával együtt horribilis költség lesz és a szükséges többszáz darab AV helyett megint veszünk majd néhány tucatot.
lessz bőven aknavetőnk. (abból nem lessz hiány nyugi)

Ha nem csinálsz belőle gúnyt, akkor megkérdezhetem miért jó, hogy 3-ból 3 féle festésünk van eddig.
Ettől függetlenül maradéktalanul örülök a technikáknak.
RL kód továbbra is változatlan. (a járművek rendszeresen lesznek fényezve.) emelett igen valószínűleg a jövőben is több mintázat lessz rendszerbe. De nincs végleges álcaminta ugyan úgy ahogy az évszaknak megfelelő ideiglenes festés is engedélyezve lessz.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby