Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen feladatok??A hazánk északi határánál adódó feladatokban is részt vesznek a békéscsabai 101. Területvédelmi Zászlóalj
Ott mennek a migrik. Ózd környékéről hallottam biztosat, de nem tudom mennyire tömeges.Milyen feladatok??
a szlovák határnál is van/volt/szokott lenni határőrizet az osztrákok irányába is románia fele is a horvát szlovén határról már levonult a sereg de egyéb szervek még mindig jelen vannak (néha egyébként oda is jut le katona.) de ez annyira nem új már évek óta így van meg van nagyszabású keletipalyzs ukrán irámnybaMilyen feladatok??
Azok ózdon nem migrikOtt mennek a migrik. Ózd környékéről hallottam biztosat, de nem tudom mennyire tömeges.
Mármint mi a keserű èrzès?Nos, lezárult az életem egy szakasza. Befejeztem, immár hivatalosan is, tartalékosként. Elhúzták az utolsó utáni pillanatig, de végül kifizettek és megkaptam a papírokat. Keserű érzés ez így, de lelkük rajta.
Hogy ennyire elhúzták. Meg lehetett volna ezt oldani normális keretek között is. És akkor nekem se kellett volna az asztalt "csapkodnom".Mármint mi a keserű èrzès?
Én a covid alatt kijelentettem, hogy Angliába akarok költözni így elengedtek.Hogy ennyire elhúzták. Meg lehetett volna ezt oldani normális keretek között is. És akkor nekem se kellett volna az asztalt "csapkodnom".
Mondjuk ez èrthetetlen.Hogy ennyire elhúzták. Meg lehetett volna ezt oldani normális keretek között is. És akkor nekem se kellett volna az asztalt "csapkodnom".
Ezt tőlük kellene megkérdezni. Gondolom nem szívesen veszítenek embereket. Nem jött be a nagy terv....És most ilyen pitiáner módon intézik el.Mondjuk ez èrthetetlen.
Minek húznak egy kifizetèst.
Nekem hálisten ilyen nem volt soha. Sosem kèsett fizu. Semmi.
Olyan hogy dollárban utalták amit euróban írtunk alá párszázan, olyan igen.
De vègül egy kis pereskedès után fizettek.
De az èrthetetlen mièrt rontják el a vègèn az együttműködèst.
Mègha eddig pozitív voltál a rendszerrel szemben, az így csorbul.
Nem tudom, én ennyire nem akartam belemenni. Nyilván tudtam volna mást is felhozni, ha kell. Csak...na mindegy.Én a covid alatt kijelentettem, hogy Angliába akarok költözni így elengedtek.