Ahogy vagy egy-másfél éve mondtam, várható, hogy főleg az idősebb korosztály lesz kapható a szolgálatra, viszont inkább nehéztechnikára képezném őket, mert többet fognak tudni pakolni, szerelni, mint futni-kúszni-mászni.A nyugdíjas éveikre?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ahogy vagy egy-másfél éve mondtam, várható, hogy főleg az idősebb korosztály lesz kapható a szolgálatra, viszont inkább nehéztechnikára képezném őket, mert többet fognak tudni pakolni, szerelni, mint futni-kúszni-mászni.A nyugdíjas éveikre?
Köszi! És ott állok! Ott vagyok! Mindjárt sírok...Fészbuk link!!! https://www.facebook.com/szurmaydandar
Megkezdődött az Önkéntes Műveleti Tartalékosok felkészítése:
Ahogy vagy egy-másfél éve mondtam, várható, hogy főleg az idősebb korosztály lesz kapható a szolgálatra, viszont inkább nehéztechnikára képezném őket, mert többet fognak tudni pakolni, szerelni, mint futni-kúszni-mászni.
Korkedvezményesek. És nem valódi kiképzés inkább munkárafogás 2 évtizedig csinálták már (nem nem harcolók elsősorba) nem utcáról beeső emberkék. (urak)Fészbuk link!!! https://www.facebook.com/szurmaydandar
Megkezdődött az Önkéntes Műveleti Tartalékosok felkészítése:
Azért a korábbi népfölkelőkbe 11 csata után is beletört a digók bicskája (ott is 40+ osok voltak). Én tisztelem őket (is).A nyugdíjas éveikre?
Melyik vagy ? Szőke nő az 5. sorban?Köszi! És ott állok! Ott vagyok! Mindjárt sírok...
Kösz, Dudi!
NEM! Második sor, kis notesz van a kezemben (mivel ÉN jegyzeteltem is amit a parancsnok úr mondott!( remélem olvassa ő is a htka.hu-t....)Melyik vagy ? Szőke nő az 5. sorban?
Erőt, egészséget! Mondjuk a nő jobban tetszik, de senki sem tökéletesNEM! Második sor, kis notesz van a kezemben (mivel ÉN jegyzeteltem is amit a parancsnok úr mondott!( remélem olvassa ő is a htka.hu-t....)
Bizooony... látod ezért is írtam korábban, hogy valamit muszáj (!) tenni ez ellen...egyszerűen kell, és örülök neki, hogy többek között te is így gondolod. Ez is igaz és így van amit írtál.Ahogy vagy egy-másfél éve mondtam, várható, hogy főleg az idősebb korosztály lesz kapható a szolgálatra, viszont inkább nehéztechnikára képezném őket, mert többet fognak tudni pakolni, szerelni, mint futni-kúszni-mászni.
A népfelkelők mögött egyrészt volt 3 év elég kemény kiképzés és szolgálat, meg a lövészárokban a tapasztalat legalább annyit számított, mint az ifjúi hév.Azért a korábbi népfölkelőkbe 11 csata után is beletört a digók bicskája (ott is 40+ osok voltak). Én tisztelem őket (is).
Senki nem vitatja.A népfelkelők mögött egyrészt volt 3 év elég kemény kiképzés és szolgálat, meg a lövészárokban a tapasztalat legalább annyit számított, mint az ifjúi hév.
A fenti képen egyébként is inkább 50+-os hadfiak vannak zömmel.
Szia,Elite Chalange érdemes megnézni a fiatalokat. (megérdemelnek egy liket) szerintem valami elindult jó irányba.
Nevük nem vész feledésbe...
Az önkéntes területvédelmi alakulatok névadói kivétel nélkül kiemelkedő katonák voltak, akik hőstetteikért a kor legmagasabb kitüntetését érdemelték ki. A névadókról és névadásról Maruzs Roland alezredessel, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság Társadalmi Kapcsolatok Főnökség kiemelt főtisztjével beszélgettünk...
Leszerelő papír A/4-es méretű.Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy frissen felszerelő tartalékosként milyen “kiegészítőket” illene beszereznem amit nem ad a cég? Gondolok itt mondjuk kesztyűre vagy earmor/sordin/akármilyen fejrevalóra.
nap kommentjeLeszerelő papír A/4-es méretű.
Motiváltad rendesen. Aztán megy a rívás, hogy lehet menni katonának.Leszerelő papír A/4-es méretű.
Szia,9 zl per ezred? az már inkább ho lenne, nem?
Szia,
Hat, attol is fugg, hogy hany tagja van egy zl-nak.
Komolyabbra forditva: szerintem egy tartalekos egyseg torzsenek vizsonylag keves feladata van, ezert teljesen logikus, hogy egy 3 aktiv zaszloaljra meretezett ezredtorzs megfelelo legyen 9 tartalekos zaszloalj szamara, mikozben nagy pocsekolas lenne 3 ezredtorzset+1 hadosztalytorzset felallitani ugyanerre a feladatra.
1. ÖTT vagy ÖMT esetleg ÖVT ?Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy frissen felszerelő tartalékosként milyen “kiegészítőket” illene beszereznem amit nem ad a cég? Gondolok itt mondjuk kesztyűre vagy earmor/sordin/akármilyen fejrevalóra.