Budapestnek nincs?És ha a hivatalos oldalt nézed?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Budapestnek nincs?És ha a hivatalos oldalt nézed?
Kerestem és ezt így nem találtam. Ez is úgy néz ki mint egy cikk.És ha a hivatalos oldalt nézed?
Az a gödöllői.Budapestnek nincs?
Ha jól látom, a Wikipedia még a 2023. január 1. előtti állapotot mutatja, nem frissítették.Most akkor kettő vagy hét területvédelmi ezredünk van?
Az MH Tartalékképző és támogató parancsnokság wiki oldalán már 7 ezredet írnak. Elnevezve viszont csak a Sipos és a Vattay van. Ha ezekre rámegyek akkor továbbra is úgy fest, hogy a Vattay és a Sipos fedi le a teljes országot:
Tartalékképző wiki oldala
Vattay wiki oldala
Sipos wiki oldala
Köszi a linkedet amúgy. Így már látom a lokácikókatHa jól látom, a Wikipedia még a 2023. január 1. előtti állapotot mutatja, nem frissítették.
valahogy inkább azt pestmegyébe raknám mint sem budapest kurva szar oda kijutni...célszerübb lett volna a Mária Terézia laktanyába rakni ugy is van hely ott.Az a gödöllői.
Ott lófasz se fér el. A BHD egy része meg egy csomó szervezet ott dekkol így is.nem fér el?![]()
akkor nem szóltam utolsó indom az volt van ott hely bőven.Ott lófasz se fér el. A BHD egy része meg egy csomó szervezet ott dekkol így is.
Meg le is van robbanva eléggé csúnyán az ojjektum nagy része.akkor nem szóltam utolsó indom az volt van ott hely bőven.
igen ott volt pár éve ágyi poloska és rüh isMeg le is van robbanva eléggé csúnyán az ojjektum nagy része.
A legjobb négyes - Összeállt az Ohióba utazó magyar tartalékos válogatott kerete...Négyen maradnak! - Kerethirdetés előtt az ohiói járőrkupára készülő versenyzők...
Napokon belül eldől, hogy ki lesz az a négy tartalékos katona, aki hazánkat képviseli az idei Best Warrior járőrkupán az Egyesült Államokban.
A kecskeméti válogató második hetében még mind a tíz önként jelentkező harcban áll, hogy repülőjegyet szerezzen az Ohiói Nemzeti Gárda versenyére. Férfiak és nők azonos elvárások mentén küzdenek, a végső döntést a felkészítés alatt szerzett pontok alapján hozzák meg a kiképzők.
Szerintem tartalékosoknak bőven jó lenne a semmi helyett, és tényleg van még D20-ra kiképzett ember az országban, aki berántható.A D20-al sem.
Miért? A tartalékosoknál nagyobb lesz a lőtáv?Szerintem tartalékosoknak bőven jó lenne a semmi helyett, és tényleg van még D20-ra kiképzett ember az országban, aki berántható.
A tartalékosok "feláldozhatók."Miért? A tartalékosoknál nagyobb lesz a lőtáv?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..