Leomlanak azok szépen...Csak azok a rohadt lépcsőfordulók...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Leomlanak azok szépen...Csak azok a rohadt lépcsőfordulók...
Úgy néz ki, hogy már titkos lett a 2024-ben érkező spike mert eddig rajta volt ezen a diagrammon
Gyorsitották. Kövi héten lesz lövészet.Úgy néz ki, hogy már titkos lett a 2024-ben érkező spike mert eddig rajta volt ezen a diagrammon
Hát én 2023-nál se látom...Gyorsitották. Kövi héten lesz lövészet.
A Lynx sincs rajta, mégis jön.Hát én 2023-nál se látom...
Remèljük.A Lynx sincs rajta, mégis jön.
Az van rajta, ami Tatára megy.A Lynx sincs rajta, mégis jön.
De az nem is Tatára megy...A Lynx sincs rajta, mégis jön.
@kelepisti le is fotózta TatánGyorsitották. Kövi héten lesz lövészet.
Sok érdekes fotó
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
Április 21-én tartott nyílt napot a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár. A rendezvényen többet között részt vett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke, Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság parancsnoka, Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar…military-technology.blog.hu
És a spike Tatára menne? Ha allvanyos verziótól beszélünk, akkor abban nem vagyok annyira biztos.De az nem is Tatára megy...
Tatán vannak páncéltörők...És a spike Tatára menne? Ha allvanyos verziótól beszélünk, akkor abban nem vagyok annyira biztos.
Benéztem.
Igen ám, de Pisti szerint ez nem a mienk hanem az olaszoké...
Igen, utána korrigáltám. Megzavart, hogy a magyar Büffel mellé dobták le.Igen ám, de Pisti szerint ez nem a mienk hanem az olaszoké...
"A legfontosabb fegyver az olaszoknál a Spike MR/LR, izraeli fejlesztésű irányított páncéltörő rakéta volt. Ilyeneket rendelt hazánk is az orosz páncéltörők utódjaként."
Nyilván ha rövidesen lőnek ilyennel, akkor már nálunk is kell legyen valamennyi...
Jövő héten hátha látunk sajátot!Igen, utána korrigáltám. Megzavart, hogy a magyar Büffel mellé dobták le.
Ez így van! De allvanyos iptr-t több dandár is használ! Így nem biztos, hogy Tata lesz az első spike alkalmazó a Honvedsegben. Csak erre akartam utalni.Tatán vannak páncéltörők...
Rémlik valami olyasmi, hogy Debrecenben lesz először Spike. Az ottani új parancsnok feladatszabó beszédében a 2023-as év feladatának nevezte a SPIKE kiképzést...Ez így van! De allvanyos iptr-t több dandár is használ! Így nem biztos, hogy Tata lesz az első spike alkalmazó a Honvedsegben. Csak erre akartam utalni.
Egy hülye kérdés az ott nem egy spike?BPz3 Büffel hátulról. Jól látható a vontatáshoz szükséges felszelés. A hátranéző kis kamera, (amely van előre is beépített)
Mint látható rengeteg alkatrész és mentés segítő felszerelés mellett a Rosy ködgránát vetők is beépítésre kerültek hátulra (és elöl is van) a járműre.
De az, az olaszok hozták...Egy hülye kérdés az ott nem egy spike?