[HUN] Páncéltörő rakéták (Metisz, Konkursz, Fagot, Spike...)

Inkább az a kérdés miért nem Lynxből lövik, ha már lövik!
Ennyire megugorhatatlan az RM-nek a Spike integráció? Vagy inkább HM a ludas, hogy nem halad?

• Tetszik
Reactions: J.G. and Venom85
Egy bemutató lövészeten kiülni a nyílt semmi közepére normális harcászati helyzet bármi nélkül nem gyakorlás.
Ennyit ér az outdoor szimu látor is... Még hangot is ad hozzá.
Ha más nem a ravezetést tudta gyakorolni, de a bemutató az valóban bemutató nem gyakorlat.

nem erről szólt a kommentem!
Hanem hogy mi fenéért nem láttunk még a Spike-indítást a Lynxből! Szemmel láthatólag nem sajnálják a rakétát "demózásra".
Tudja vagy nem tudja, ha nem nem tudja kilőni akkor miért nem tudja?
Amíg nem fejeződött be az
integráció, addig ne is lőjünk a mibrakétáinkkal belőle.

Mi a három tipped hogy miért nem?
Na most kikérem magamnak. Többször is feszegettem a témát, és le lettem dorombólva, hogy bizony ott az indító, működik, minden szép és minden jó.
Csak arról van szó, hogy nem szeretjük szellőztetni a levegőn, meg meg meg...

Egyébként az rcws problémáját sem sikerült megoldani, mindegyik hiúzon ott van a piros határoló van, a leopardokon pedig még mindig egy darab sincs.
Van itt baj bőven, nagyon hiányosak azok a képességek is, amikből van egy kevéskénk.

Szóval mi a te megfejtésed, miért nem láttunk nemhogy spike indítást, de még indítótbsem a hiúzokon?

Van bármilyen összefüggés, hogy a Spike nincs még integrálva, ill rendszeresítve nálunk sem a Híúzokon, sem pedig a HForce3 csomag részeként az erre alkalmas H145/H225 helikoptereinken?
Meg az is érdekelne, hogy vajon miért is megy nálunk a Spike integráció úgy általánosságban lassított felvételhez hasonló módban??

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0