Azt én is el tudnám viselniHoci szolgálati lakás + azonnali nyugdíjazás és már ott is vagyok...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt én is el tudnám viselniHoci szolgálati lakás + azonnali nyugdíjazás és már ott is vagyok...
Miért is vagy szomorú?Itt is van egy kép az álcahálós gépről.A tatai dandár a társadalom szerves része
Mintegy háromezer érdeklődő, vendég látogatott el a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár alakulatnapjára április 21-én. A rendezvényen – mások mellett – részt vett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke, Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság...honvedelem.hu
Olyan, mintha nem egyszínű lenne a háló, hanem megismétli a jármű terepszínét. A rikító sárga foltokat így nem fedi el, sőt, inkább felerősíti.
Itt is van egy kép az álcahálós gépről.A tatai dandár a társadalom szerves része
Mintegy háromezer érdeklődő, vendég látogatott el a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár alakulatnapjára április 21-én. A rendezvényen – mások mellett – részt vett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke, Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság...honvedelem.hu
Olyan, mintha nem egyszínű lenne a háló, hanem megismétli a jármű terepszínét. A rikító sárga foltokat így nem fedi el, sőt, inkább felerősíti.
Szerintem nincs stabilizátor. Önjáró löveg nem kell, hogy menetből tüzeljen.PZH-ban van löveg stabilizátor, vagy itt nem fontos, hogy menetből is lőhessen?
PZH-ban van löveg stabilizátor, vagy itt nem fontos, hogy menetből is lőhessen?
Két önjáró lövegben van lövegstabilizátor-éppen csak egyik sincs rendszerben.Az egyik a Sholef,másik a G6-52.Szerintem nincs stabilizátor. Önjáró löveg nem kell, hogy menetből tüzeljen.
ennek amúgy önvédelmi célja lehet?Két önjáró lövegben van lövegstabilizátor-éppen csak egyik sincs rendszerben.Az egyik a Sholef,másik a G6-52.
De nem nagy távolságú tűzcsapás menetből való véghezvitelére,hanem közvetlen irányzású tűz menetből való kiváltásához.Közvetett irányzású tüzfeladatra menetből nagy távolságra ezek sem voltak képesek.
Igen,elsősorban.Ugyanakkor támadásban is,közvetlen tüzérségi támogatási helyzetben is használható-csak éppen a mérgedrága önjáró messzehordó löveget erre nem igazán használják.Érdekesség,hogy a zsidók a kicsi hadszintér,a búrok meg forditva,a nagy hadszintér és kicsi csapatsűrűség miatt vették be a kivánalmak közé.ennek amúgy önvédelmi célja lehet?
Direkt van rajta....A pzh2000-en nem egy Barracuda van vèletlen?
A jobboldalio PZH-val valami nem frankó: hámlik a festék, cifet-cafatokban lóg róla!Szinekkel mindenki elégedett?
Nem tudom elhinni!
Ez már egy komplett tüzérosztály - némely országban.18-as a mai nyerőszám!