Az az igazság, hogy ez szép! Nagyon szép!Szinekkel mindenki elégedett?
Nem tudom elhinni!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az az igazság, hogy ez szép! Nagyon szép!Szinekkel mindenki elégedett?
Nem tudom elhinni!
Hogy ezt még megéltem!Az az igazság, hogy ez szép! Nagyon szép!
A 70017 mikor érkezett meg?Ez már egy komplett tüzérosztály - némely országban.
Én meg úgy tudom, hogy 1-2 db kivételéve teljes a flotta! Ez sem a 18.!A 70017 mikor érkezett meg?
Már csak 6-7 hiányozhat...Én meg úgy tudom, hogy 1-2 db kivételéve teljes a flotta! Ez sem a 18.!
Az 1-2-is meg a 6-7 is néhány db!Már csak 6-7 hiányozhat...
(Pénteken Szentesen nyílt nap lesz, ha minden igaz ott megnézhetsz egyet élőben is.)
A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy vanA 70017 mikor érkezett meg?
Ez a Barracuda érdekelne! Érkezett 1 készlet próbára vagy van már az összesre!?A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy van
Ha jól emlékszem eddig 16 érkezett meg és a rendszámok ha nem is mindig sorban, de 1 és 16 között voltak. Az első Driver Trainer Tank a sorozaton kívüli H-70300 rendszámot kapta.A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy van
Diszlexiásak a németek azert van össze vissza sorrendben.A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy van
Sok érdekes fotó
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
Április 21-én tartott nyílt napot a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár. A rendezvényen többet között részt vett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke, Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság parancsnoka, Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar…military-technology.blog.hu
A szentesi és a tatai nyílt napon nem ugyanaz a PzH vett részt, de mindkettőn volt. Persze egy hét alatt át is tehették egyikről a másikra.Ez a Barracuda érdekelne! Érkezett 1 készlet próbára vagy van már az összesre!?
A torony hátulján lévő dobozban mit tárolnak? Nem az álcahálókat?A szentesi és a tatai nyílt napon nem ugyanaz a PzH vett részt, de mindkettőn volt. Persze egy hét alatt át is tehették egyikről a másikra.
De rohadt jó hangja van!