Az az igazság, hogy ez szép! Nagyon szép!Szinekkel mindenki elégedett?
Nem tudom elhinni!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az az igazság, hogy ez szép! Nagyon szép!Szinekkel mindenki elégedett?
Nem tudom elhinni!![]()
Hogy ezt még megéltem!Az az igazság, hogy ez szép! Nagyon szép!
A 70017 mikor érkezett meg?Ez már egy komplett tüzérosztály - némely országban.![]()
Én meg úgy tudom, hogy 1-2 db kivételéve teljes a flotta! Ez sem a 18.!A 70017 mikor érkezett meg?
Már csak 6-7 hiányozhat...Én meg úgy tudom, hogy 1-2 db kivételéve teljes a flotta! Ez sem a 18.!
Az 1-2-is meg a 6-7 is néhány db!Már csak 6-7 hiányozhat...
(Pénteken Szentesen nyílt nap lesz, ha minden igaz ott megnézhetsz egyet élőben is.)
A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy vanA 70017 mikor érkezett meg?
Ez a Barracuda érdekelne! Érkezett 1 készlet próbára vagy van már az összesre!?A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy van
Ha jól emlékszem eddig 16 érkezett meg és a rendszámok ha nem is mindig sorban, de 1 és 16 között voltak. Az első Driver Trainer Tank a sorozaton kívüli H-70300 rendszámot kapta.A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy van
Diszlexiásak a németek azert van össze vissza sorrendben.A rendszám nem érkezési sorrend én má nem èrtem.hogy van
Sok érdekes fotó
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
![]()
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
Április 21-én tartott nyílt napot a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár. A rendezvényen többet között részt vett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke, Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság parancsnoka, Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar…military-technology.blog.hu
A szentesi és a tatai nyílt napon nem ugyanaz a PzH vett részt, de mindkettőn volt. Persze egy hét alatt át is tehették egyikről a másikra.Ez a Barracuda érdekelne! Érkezett 1 készlet próbára vagy van már az összesre!?
A torony hátulján lévő dobozban mit tárolnak? Nem az álcahálókat?A szentesi és a tatai nyílt napon nem ugyanaz a PzH vett részt, de mindkettőn volt. Persze egy hét alatt át is tehették egyikről a másikra.
De rohadt jó hangja van!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..