Karóra van meg napszemüveg, divatszakall,
Még felhős is az ég, biztos kell a napszemüveg védőszemüveg helyett. Feltehetően azt gyakorolják, hogy terepen hogy cserélnek gumibetétet. De nem mentek ki ezért a gyakorlótérre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Karóra van meg napszemüveg, divatszakall,
Kérdés mit lát napszemüvegben munka közben. Meg jó hogy nem ő lett a kalapácsos ember.Még felhős is az ég, biztos kell a napszemüveg védőszemüveg helyett.
Ha a "laborkorulmeny" a békés laktanyai élet, képzés, kiképzés is ekkora hianyossagokkal küzd, ráadásul egy PR forgatason, (az hogy a marha újságírónak aki ezt lefotozta meg a szerkesztője, főnöke is atengedte az egy külön gratuláció) ezt így csinálják akkor mit várjon el az ember élesben? Mert ugye ott még nem bizonyított a képen szereplő társaság.Egészen szánalmas, hogy egyik mondatodban a harci körülmények közti helytállást vonod kétségbe, a másikban pedig a laborkörülmények hiány a gond...
Egészen szánalmas, hogy egyik mondatodban a harci körülmények közti helytállást vonod kétségbe, a másikban pedig a laborkörülmények hiány a gond...
Vagy az is lehet hogy mivel minden gèpnek van tasztkèszlete, abból szedtèk elő. Igen a fotózás miatt.Hogy őszinte legyek bele se merek gondolni hogy ezt Ausztriában meg a precíz németeknél így tanulták.
Az új kalapácsokrol két dolog ötlött meg fel, vagy most vették az Obi-ban a fotózás kedvéért mert a régi már sok munkát latott, vagy még sohasem használták miota a járművek egy-két eve megerkeztek. Ez nem tudom hogy jó vagy rossz dolog-e?
Ahhoz meg kéne tanulni nem türhő prolinak lenniUraim de most komolyan szokjunk már le erről a rossz magyar szokasrol hogy egy kép alapján ítéljük meg, hogy a kollégák milyen minőségű munkát végeznek. Vagy hogy munkavégzés közben milyen szemüveget hord vagy hogy nezki a haja mert tényleg sokkal jobb az ha nem rendezett a külseje ugye
Az aktuális főnök ès a munkavèdelmis lenne megbaszva.Egy kicsit komolyabb cégnél itt mindenkit szétzavarnának a picsába
de munkavédelmi kesztyűk azok az össze taktikai kesztyű munkavédelmi kesztyű. sőt a legnagyobb taktikai kesztyű gyártók munkavédelmi kesztyű gyártok és sokszor csak a protektor vagy annak mérete a különbség a katonai és az ipari civil verzió között persze árba a katonai mindig drágább.Az aktuális főnök ès a munkavèdelmis lenne megbaszva.
Ha kaptak akkor az állomány.
Bár szerintem nem munkavèdelmi kesztyű van rajtuk.
A seregből kiindulva, ha kaptak volna, biztos felvetik velük.
Majd az első munkahelyi baleset után.
Mi vagy te munkavèdelmis.Ezek alapvető dolgok szerintem amit leírtam. 2024 van és ez a Honvédség már egy agyonkepzett haderő. Az ilyen fotók csak lejaratjak. Egy mai magára valamit is adó civil cégben azok az apró dolgok amiket leírtam alapnak számítanak. Persze "kismaszekok vannak" meg soher cég vezetők, aztán az első baleset után még néznek mint hal a szatyorban és fizetnek ha kell eletjaradekot évtizedekig.
Napszemüveg, karóra minimum lebaxast érdemelne, a karbantartás vezető szintén ha ezt elturi.
Először is mielőtt Neki látnak egy ilyen feladatnak szükséges magáról a feladatrol egy oktatást tartani, aztán egy munkavedelem oktatást a lehetséges veszelyekrol. Aztán alapvető munkavedelmi eszközök szükségesek a feladat elvégzése előtt,nem sérült, ép, bevizsgalt és megfelelő szavatosságú vedoszemuveg, vedosisak, vedokesztyu, acelbetetes vedobakancs, de még porvedo maszk is ez a minimum.
Mi történik ha egy femszilank vagy kodarab a fejednek csapódik? Ha a szemedbe repül? Ha a por a szemedbe, tudodbe jut? Ha a lanctalp amin 6-an ugrálnak atbillen mert nem gondoskodtak a rogziteserol és a labfejere vagy kezére fordul?
Botlasveszely a szetdobalt gumibetétetek és a kaotikus vezetékek miatt, amiben elesve lefejelheti amit csak talál?
Most így hirtelen csak ennyi.
Profi haderő...
A nagy lóxart, ez egy csicsamicsa bohóc alakulat, ez látszik a PR fotókon. Operett hadsereg.
A nagy szakállú telapoknak meg gondja az élet, addig amíg nem lóg a szakállan egy kiló sár, vagy ég le, vagy épp bugylibicskaval kell levagdalnia mert egypar konnygazgranat belovese miatt a könnye meg a taknya osszefolyt és nem tudja felvenni a gazalarcot, addig ebben a békés laktanyai lebecolasba belefer a parancsnok ok szerint a jampizas.
El nem tudom képzelni ezeket a "harcosokat" az ukrán fronton.
Èrtem mechanix stb.de munkavédelmi kesztyűk azok az össze taktikai kesztyű munkavédelmi kesztyű. sőt a legnagyobb taktikai kesztyű gyártók munkavédelmi kesztyű gyártok és sokszor csak a protektor vagy annak mérete a különbség a katonai és az ipari civil verzió között persze árba a katonai mindig drágább.
a munkavédelmi szemüveg meg szemüveget mindenki kap de ehhez a melohoz szerintem nem munkavédelmi előírás...
Ha be lennének tartva a munkavédelmi szabályok akkor meg az lenne baja, hogy de bezzeg nem ideális körülmények közt úgyse menne a fronton mert kesztyű néllkül meg szar szerszámmal úgy se tud dolgozni.....Mi vagy te munkavèdelmis.
Amúgy ha googlin rákeresel biztos találsz 1-2 szakállas katonát.
Akár az ukrán fronton is.
Mindenesetre a munkavèdelmi èszrevèteleid sajnos jók.
sok esetben többek között a taktikai kesztyúk terén is az a baj hogy megrendelésnél túl hosszú kihordási idővel számoltak és túl kevés embernek miközbe egy bizonyos db szm felett (rövidebb kihordás pl) ugyan annyiba kerülhet dupla annyi kesztyű is (akár)Èrtem mechanix stb.
De nem ezeket kellene koptatni hanem párszáz forintos kesztűket erre a feladatra.
Ahogy egyszer már kitárgyaltuk ezek jóval drágábbak.
Igen. Szokásos tőle.Ha be lennének tartva a munkavédelmi szabályok akkor meg az lenne baja, hogy de bezzeg nem ideális körülmények közt úgyse menne a fronton mert kesztyű néllkül meg szar szerszámmal úgy se tud dolgozni.....
A van sapka esete forog fenn.
Ez már beszerzèsi problèma.sok esetben többek között a taktikai kesztyúk terén is az a baj hogy megrendelésnél túl hosszú kihordási idővel számoltak és túl kevés embernek miközbe egy bizonyos db szm felett (rövidebb kihordás pl) ugyan annyiba kerülhet dupla annyi kesztyű is (akár)
nem nem probléma megoldásEz már beszerzèsi problèma.
Nem munkavèdelmi.
Nem tudom miért kell állandóan valami alapján gyalázni a másikat…lehet oda menni és csinálni meg ugrani a mércét és mutatni hogy ezt nem ugy kell hanem igy nézzetek…na mind1 kicsit felvitte a vernyomasom.Ahhoz meg kéne tanulni nem türhő prolinak lenni
Az meg magas szint.