Itt kicsit elvesztettem a fonalat.nem nem probléma megoldás
A lènyeg, nem a taktikai kesztyűben kellene szerelni a gèpeket, hanem sokkal olcsóbb munkavèdelmiben.
Azt meg tènyleg fillèrekèrt lehet venni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt kicsit elvesztettem a fonalat.nem nem probléma megoldás
Fenét.Mindenesetre a munkavèdelmi èszrevèteleid sajnos jók.
Ha be lennének tartva a munkavédelmi szabályok akkor meg az lenne baja, hogy de bezzeg nem ideális körülmények közt úgyse menne a fronton mert kesztyű néllkül meg szar szerszámmal úgy se tud dolgozni.....
A van sapka esete forog fenn.
Bázme'!Hogy őszinte legyek bele se merek gondolni hogy ezt Ausztriában meg a precíz németeknél így tanulták.
Az új kalapácsokrol két dolog ötlött meg fel, vagy most vették az Obi-ban a fotózás kedvéért mert a régi már sok munkát latott, vagy még sohasem használták miota a járművek egy-két eve megerkeztek. Ez nem tudom hogy jó vagy rossz dolog-e?
Igen a saját készlet lehet, de ez csak egy mellekszall, csak feltűnt.Vagy az is lehet hogy mivel minden gèpnek van tasztkèszlete, abból szedtèk elő. Igen a fotózás miatt.
Egy btr-nek is több ládányi cucca volt.
De abban igazad van, hogy minimum vèdőszemüveg illene.
Az már nem tudom mièrt baj, hogy normális szakálla meg frizurája van valakinek.
Munkavedelmi kesztyű és munkavedelmi kesztyű közt óriási különbség van, a feladathoz megfelelő munkavedelmi kesztyű kell.de munkavédelmi kesztyűk azok az össze taktikai kesztyű munkavédelmi kesztyű. sőt a legnagyobb taktikai kesztyű gyártók munkavédelmi kesztyű gyártok és sokszor csak a protektor vagy annak mérete a különbség a katonai és az ipari civil verzió között persze árba a katonai mindig drágább.
a munkavédelmi szemüveg meg szemüveget mindenki kap de ehhez a melohoz szerintem nem munkavédelmi előírás...
tudom ez gyakorlási célt is szolgál (de én kiprobálnám a nagynyomású mosót laktanyai körülmények között) persze tábori körülmények között a levegő elérhetőbb ahhoz sok esetben elég egy teherautó és annak légrendszere
Nem vagyok munkavedelmis, bár gondoltam rá hogy le teszem mert nálunk több tucatnyi vannak és annyira nincs elég belőlük hogy még kulsosok is vannak, de idén már más tanfolyamra jarok. Ahol dolgozom ott betegesen komolyan veszik és ragadt rám a 13 év alatt már sok minden.Mi vagy te munkavèdelmis.
Amúgy ha googlin rákeresel biztos találsz 1-2 szakállas katonát.
Akár az ukrán fronton is.
Mindenesetre a munkavèdelmi èszrevèteleid sajnos jók.
4 PR kép volt, és úgy kommunikáljak hogy profi haderőt építünk most aztán irgumburgum. Meg mi leszünk a meghatározók. Ezek még alapvető munka kulturalis dolgok amiket felsoroltam szerintem. Elnézést ha 2024-ben ez egy Nato seregben viccesen hangzik.Ahhoz meg kéne tanulni nem türhő prolinak lenni
Az meg magas szint.
Mi miunden nap újat veszunk fel, ha kerll tobbet is. Ez nem gond.ezek a kesztyűk azért drágák a boltba mert egy héten 3-4 párnál többet nem adnak el . itt ugye europai importőr hálózat van ami komoly mennyiségekkel dolgozik. annál már simán4 számjegyű a kesztyűk ára késöbb megy fel 5 számjegyre . ha megvan az a mennyiség (ugye honvédség esetébe mivel egy egy típusra korlátozódik ) mint az Europai importőré akkor nem sokkal drágább mint az olcsó közepes minőségű munkavédelmi kesztyű sokszor sokhelyen kistételekbe... de ez tovább bírja és másra is jó
Mindenki aki egyenruhát hord és az országot képviseli legyen rendezett a külseje, ha meg nagyon ronda alapból akkor valahova középre rakják be ahol nem látni és probléma megoldva
Barracuda=+20 toborzó xpVajon a Barracuda kell a gyakorlathoz, vagy csak valaki felrakta, és most nem tudják leszedni?
Ha egyszer felrakod rájössz, hogy nem akarod újra felrakni így inkább le se veszed.Vajon a Barracuda kell a gyakorlathoz, vagy csak valaki felrakta, és most nem tudják leszedni?
Jobb ha fel se teszik. Nem 2 Ft az ára nem kéne tönkretenni.Ha egyszer felrakod rájössz, hogy nem akarod újra felrakni így inkább le se veszed.
Ez a Pzh progi sikeresebb lett mint a LYNX. Majdnem százzal több újoncot sikerült avatn, mint a LYNX első körében.
A részletekbe ne vessz el. A cikkben is van a számokkal kapcsolatban ellentmondás, több is, de kábé az arányokat jól mutatja.
500 körül jelentkeztek, ebből 245-öt kiválasztottak és 179-en esküt tettek, a döntő rész fiatal.
Remélem lesz hasonló a második LYNX körről és a Pzh-ról is. És az is miben változott a felvétel, képzés, mert vonták le tanulságokat, finomhangoltak.
De meg így is nagy a lemorzsolódasEz a Pzh progi sikeresebb lett mint a LYNX. Majdnem százzal több újoncot sikerült avatn, mint a LYNX első körében.
májusra gyűlik a 2. kör már elég sokan vannak.De meg így is nagy a lemorzsolódas
Meg gondolom leszurik itt is a tapasztalatokat és egy kis finomhangolás lesz.májusra gyűlik a 2. kör már elég sokan vannak.
ha a 2. turnus is lemegy jön a HKZ. ősszel.
Ha minden igaz jövő év elején meg a lövész zászlóaljak.
a 2. kör valószinűleg itt is sikeresebb lesz és kevesebb lesz a lemorzsolódó mert több idő van egyénileg felkészülni (itt már lesznek olyanok szépszámmal akiknek az AVI már meg van.