Papíron nekem de kevesebbet keresekKinek emelkedett az elmúlt 2 évben 40%-al a fizetése?
Mint tavaly
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Papíron nekem de kevesebbet keresekKinek emelkedett az elmúlt 2 évben 40%-al a fizetése?
Nem tudhattok semmit.Sziasztok. Azt már tudjuk, hogy 23 db van itthon. Többen lenyilatkozták, legutóbb a tatai főnök. A 24-ik meddig lesz a fritzeknél "tanulmányozni", erről mit tudunk, tudhatunk?
Kösz.Nem tudhattok semmit.
Egyébként pár hét aztán itt lesz az is .
Beilleszted a mémet aztán kijelölöd és rákattintasz a Spoiler-re és ott adsz neki egy címet.Amúgy, hogy kell csinálni ezt a spoiler vicces mém dolgot (mert, valaki folyton megcsinálja nekem)?
Hiába na, öregszik az ember fia... Még a NAV-nál is...Papíron nekem de kevesebbet keresek
Mint tavaly
Aki próbaidő után ottmaradt mind mert nem lehet leszerelni.hányan vannak ott 1-2ev múlva…
Kinek emelkedett az elmúlt 2 évben 40%-al a fizetése?
28 km-ről lőtt a PZH! az már valami!Ide is beteszem!
Utóbbi sztem. Ha van is irányított lőszerünk, azt biztos nem lövöldözik el, mert 100+ ezer EUR darabja.A precíziós itt mit jelent? Végfázisvezérelt vagy csak kurva pontos?
Hát ha abból indulsz ki, hogy spike-ot is ellőttek....Utóbbi sztem. Ha van is irányított lőszerünk, azt biztos nem lövöldözik el, mert 100+ ezer EUR darabja.
Amúgy PZH-hoz az olasz VULCANO irányított lőszer van rendszerben - legalább is a németeknél.
Szerinted akkor ez irányított lőszeres tűz volt?Hát ha abból indulsz ki, hogy spike-ot is ellőttek....
Utóbbi sztem. Ha van is irányított lőszerünk, azt biztos nem lövöldözik el, mert 100+ ezer EUR darabja.
Amúgy PZH-hoz az olasz VULCANO irányított lőszer van rendszerben - legalább is a németeknél.
A riport szerint 28 km-ről lőttek a PZH-k ezen a bemutatón.Ide is beteszem!
Háát persze!Utóbbi sztem. Ha van is irányított lőszerünk, azt biztos nem lövöldözik el, mert 100+ ezer EUR darabja.