Könyörgöm egy videóért.
A honvédelem.hu lehet 1 hét múlva hozza le.
Ne a cicaharc menjen a semmin.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nem! Soha! Ez tudod nem olyan hírértekü!Könyörgöm egy videóért.
Még mindig itt tartunk?!
Alkatrész-utánpótlás és karbantartás hiányában minden szarrá megy! K. jó teljesítmény, hogy ilyen logisztikai háttér (ill. annak szinte teljes hiánya) mellett kihúzott egy-másfél hónapot napi 100 lövéses terhelés mellett.
1942-ben kivitték a Skoda mozsarakat a Don-kanyarba, ahol szinte lövés nélkül került az oroszok kezére, mert szinte mozdíthatatlanok voltak... Inkább nem kell!
3-at?A Magyar Honvédség megérkezett a 21. századba...
Az altábornagy közölte, hogy a német cég egyelőre három löveget adott át, de még huszonegy érkezik, és a szállítás folyamatos lesz.
Augusztus 20. óta mondjuk hogy addig összesen 3 érkezett meg és hogy azóta nem jött több... Kriss fotóján is 3 van. A honvedelem.hu nem számolt be a harmadikról, ami 08.19-én este érkezett Tatára.
Valamelyik spéci lövedékkel nem 65 km volt a max elméleti lőtáv?
Jól mutatnak, kár, hogy sikerült megint kacatot venni. Ukrajnai történések alapján.
@Kulso_54 nek elég negatív a véleménye évek óta a magyar honvédségről és én emlékszem erre, mivel többször is kifejtette.. nem pedig az orosz propaganda elleni képzelt online kereszteshadjárat mindenre felkent szent őrültjeként ténykedek..Melyikben van annyi automatika, mint ebben?
Melyiknek bír sokkal többet a csöve? A paladinnak?
Melyik szopatta be jobban a ruszkit a lőtávjával, pontosságával? A tuzzgyorsasagaval? A Krab?
Akkor melyiket is kell fikázni? Kinek az érdeke, hogy roszhirét keltsék?
Katonaként kellene gondolkodnod, nem teremőrként, mielőtt beugatsz.
Ugyanis propaganda szándék volt a kommentben, amire reagáltam.
De osszad meg velünk, miért szar a Pzh, ha egyszer ott voltál, ahol ma először lőttünk.
@Kulso_54 nek elég negatív a véleménye évek óta a magyar honvédségről és én emlékszem erre, mivel többször is kifejtette.. nem pedig az orosz propaganda elleni képzelt online kereszteshadjárat mindenre felkent szent őrültjeként ténykedek..
Értem hogy neked a propanganda háborún kívül nem maradt más hobbid de engedtessék már meg hogy ne eszerint legyen tematizálva az egész búval baszott fórum.. arra ott a többi félkegyelmű játszódársad az ukrán topikban.
A Pzh2000 általános topikjában leírtam, hogy ezek eleve első sorozatos, és azóta tartalékba tett ki tudja milyen állapotban 0 karbantartói háttérrel az ukránoknál
Aki akarja elolvassa ott.
@Kulso_54 nek elég negatív a véleménye évek óta a magyar honvédségről és én emlékszem erre, mivel többször is kifejtette.. nem pedig az orosz propaganda elleni képzelt online kereszteshadjárat mindenre felkent szent őrültjeként ténykedek..
Értem hogy neked a propanganda háborún kívül nem maradt más hobbid de engedtessék már meg hogy ne eszerint legyen tematizálva az egész búval baszott fórum.. arra ott a többi félkegyelmű játszódársad az ukrán topikban.
A Pzh2000 általános topikjában leírtam, hogy ezek eleve első sorozatos, és azóta tartalékba tett ki tudja milyen állapotban 0 karbantartói háttérrel az ukránoknál
Aki akarja elolvassa ott.
Az a probléma, hogy az ukrán média terjeszti a PZH szarságát.
Igen, mindenki hülye, aki nem a ruszki technikát veszi.
Moszkviccsal jársz?
Vedd már ki a kezed a biliből!
A ruszki hazudik. Te meg bedőlsz.
Így tényleg jobb mint az első változat.Értem én, hogy neked a leugatáson kívül nem maradt más hobbi, de engedtessék már meg, hogy ne hagyjuk befolyásolni az ide tévedt olvasókat a mocskos háború hazugságaitól.
Ne az álhírek tematizálják a topicot.
Lényegtelen ki, miért terjeszt valótlanságot. Ez most pont egy háború miatti hangulatkeltés, ami az MH legújabb eszközeinek megbihatóságat próbálja kétségbe vonni.
Nemzeti érdekünk, hogy a honvédelem fejlesztésének folyamatát ne akadályozzák, ezért sem hagyhatjuk , hogy teret kapjanak a fake news propaganda hírek.
Neked ez hivátasodból eredő kötelességed is.
Úgy hogy különösen szarul esik Tőled, hogy nekem esel a Pzh fikázása kapcsán.
Ha te okosan megirtad, akkor neki toljad, ne nekem.
Ő a magyar Pzh-t, ezzel az MH-t fikázza.
Ahelyett, hogy megköszönnék...Az a probléma, hogy az ukrán média terjeszti a PZH szarságát.
A der spiegel hozta le a hírt ami cseppet sem vádolható oroszpártisággal. Van jogs emiatt szkeptikusnak lenni? VanÉrtem én, hogy neked a leugatáson kívül nem maradt más hobbi, de engedtessék már meg, hogy ne hagyjuk befolyásolni az ide tévedt olvasókat a mocskos háború hazugságaitól.
Így azt mondom, hogy ne az álhírek tematizálják a topicot.
Lényegtelen ki, miért terjeszt valótlanságot. Ez most pont egy háború miatti hangulatkeltés, ami az MH legújabb eszközeinek megbihpságat próbálja kétségbe vonni.
Tekintse, hogy nemzeti érdekünk, hogy a honvédelem fejlesztésének folyamatát ne akadályozzák, ezért sem hagyhatjuk , hogy teret kapjanak a fake news propaganda hírek.
Neked ez hivátasodból eredő kötelességed is.
Úgy hogy különösen szarul esik Tőled, hogy nekem esel a Pzh fikázása kapcsán.
Ha te okosan megirtad, akkor neki toljad, ne nekem.
Ő a magyar Pzh-t, ezzel az MH-t fikázza.
Ez egy teljesen a nagy könyv szerinti 2 pontos , kicsit kitartva , csontnélkül.A der spiegel hozta le a hírt ami cseppet sem vádolható oroszpártisággal. Van jogs emiatt szkeptikusnak lenni? Van
Ban jogod ezért lepropagandistázni?
Nincs.
A rosszindulatú fikázóhoz képest a bárminemű fanatikus hívőt én sokkal rosszabbul viselem sajnos.
Az a probléma, hogy az ukrán média terjeszti a PZH szarságát.
A der spiegel mièrt is mèrvadó haditechnikai tèmában???
A fanatikus hívő meg valószínűleg elolvasta a szakmai, általad is leírt èrvelèst, a karbantartás hiánya ès rongyosralövès miatt meghibásodható gépekről.
Szóval a fikázó(rosszindulatú fasz)ès fanatikus hívő(nem gondolkodó fasz) is csak azt èri el, szétbasszák a topikot.
Azt az alkalmat, hogy végre kb 20 v után szintet lèpett a honvédség.
Újra.
Na ezért vállalom, a pár nap eltiltást.
Mind @mindenen kívül mind @Kulso_54 bekaphatja a faszom mert egy ilyen pozitív hírt a két vadfasz negatívba fordít.