[HUN] Pzh 2000 HU

éles helyzetben is hasznos lehet egy rővid távolságra letekerhető gyújtó. (általános használatra is) nem tudom mi lehet az árkülönbség)

Egy horvát cikk a magyar tüzérek horvátországi PzH 2000 kiképzéséről...

645-madjarskitopnici-3.jpg

645-madjarskitopnici-1.jpg

érdekes - azt hittem a germányokhoz járunk csak okosodni...bár lehet hogy ott nincs elég kapacitás egy komplett osztály kiképzésére...
Számomra is meglepő, hogy két helyre is járunk, de jó ez így, el lehet lesni a jó praktikákat, ill. különböző nézőpontokat.
Egy jugó technikán szocializálódott horvát katona nézőpontja nyilván teljesen más, mint egy németé.

Számomra is meglepő, hogy két helyre is járunk, de jó ez így, el lehet lesni a jó praktikákat, ill. különböző nézőpontokat.
Egy jugó technikán szocializálódott horvát katona nézőpontja nyilván teljesen más, mint egy németé.
A hotvát katonákat is németek képezték ki PZH-ra - nem a jugocuccokből ültek át egyből. Pláne, hogy a jugóhadsereg cuccaiból alig jutott nekik bármi is a "szakításnál".

Leopárdokkal kapcsolatban is voltak a németeknél, osztrákoknál, lengyeleknél is.

Google fordító... ha nem fordítóval linkelem, akkor a fórumozók 95%-a nem olvassa el.
Jól tetted, hogy azzal linkelted.

Mondjuk én átváltottam a nyelvet angolra, aki érti azt a nyelvet is, annak hasonlóan javaslom. Sokkal érthetőbb lesz a végeredmény, mert nincs kétszeres fordítás. (értsd: a google fordító mindent először angolra fordít, aztán tovább a kiválasztott célnyelvre.)

PZH-k Tatán lesznek. A közeli szomódi lőtér elég nagy ahhoz hogy PZH-val lehessen ott gyakorolni?