[HUN] Pzh 2000 HU

parancsnoki munkaállomásból sohasem elég nem lessznek bezúzva csak azért mert ha lessz máson is...
Egy háborúban azért ez "fogyóeszköz" lehet: kiemelt célpontja az ellenségnek. Ebből "sok" kell...
Amúgy repeszvédelem miatt ezt meg is érné tetőig beásni...

• Tetszik
Reactions: endre
Egy háborúban azért ez "fogyóeszköz" lehet: kiemelt célpontja az ellenségnek. Ebből "sok" kell...
Amúgy repeszvédelem miatt ezt meg is érné tetőig beásni...
be lehetne ásni de lehetne vasbeton telepíthető állásokat is csináltatni. (sima házgyár megoldja de még a transzformátor állomásokat gyártó vállalkozás is) ezt.
De a valódi válasz a hsz edhez néha jobb ha más értéktelenebb konténerek közé rejtik. aztán sok sikert

• Tetszik
Reactions: endre and Aladeen
De mostmár sima zöld az elsők meg rusnya terepmintával érkeztek! Haladás! :rolleyes: A konténerek...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hozzá értőknek:
8d3a1685a9a04311a0bbd0d5c86d708c.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hozzá értőknek:
8d3a1685a9a04311a0bbd0d5c86d708c.jpg
Legviccesebb az alján a "nem nyilvános" jelölés! :D

Ott a 3 ELM-2084 radar - sajnos tévesen gondoltam, hogy ez 3 tüzérosztályra való... :(
Ground Surveillance radar - PGSR-3i 'Beagle' Gidrán alapon, ezt ismerjük
Accurate weapon Locating System - ha jól látom. Ez nem tudom mi lehet ha már ott az ELTA radar
METEO - időjárás állomás Vaisala MW32

Legviccesebb az alján a "nem nyilvános" jelölés! :D

Ott a 3 ELM-2084 radar - sajnos tévesen gondoltam, hogy ez 3 tüzérosztályra való... :(
Ground Surveillance radar - PGSR-3i 'Beagle' Gidrán alapon, ezt ismerjük
Accurate weapon Locating System - ha jól látom. Ez nem tudom mi lehet ha már ott az ELTA radar
METEO - időjárás állomás Vaisala MW32
Nem. A legviccesebb az, hogy ködben nem tudnak lőni.

Na basszus, akkor holnap majd mindenkihez becsönget a TEK :rolleyes:
Mondjuk mindegyik ott szereplő infó már ismert volt: a 3 tüzérségi radart Tömböl elmondta a podcastban, a Propatria radar Gidránon szinén nem új, a meteorologiai állomást is bemutatták már...az utolsó előtti sor meg olvashatatlan volt.

Most látom hogy hangbemérő cucc...