Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az semmit nem jelent, szóval nem érdemes vele foglalkozni.A Térség Meghatározó Hadereje bullshit szöveg.
A Térség Meghatározó Hadereje bullshit szöveg.
Az semmit nem jelent, szóval nem érdemes vele foglalkozni.
16 volt ha jól tudom akkor ezzel 18!Most mennyinél járunk? 16?
Az idei évben is folytatódik a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretén belül beszerzett PzH 2000HU önjáró lövegek szállítása. Február 8-án éjszaka újabb két löveg érkezett meg az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz, amellyel fokozatosan tovább erősödik az ország önjáró tüzér képessége.
Más számítási módszer szerint 18 löveg az már egy osztály! Alakul ez!16 volt ha jól tudom akkor ezzel 18!
"Február 8-án éjszaka újabb két löveg érkezett meg (14. és a 15. darab)"16 volt ha jól tudom akkor ezzel 18!
Eskü ez utólag került bele"Február 8-án éjszaka újabb két löveg érkezett meg (14. és a 15. darab)"
Szia,Más számítási módszer szerint 18 löveg az már egy osztály! Alakul ez!
Nem 6 löveg egy üteg, és 4 üteg egy osztály?Szia,
Eddig (2011-tol) 12 loveg volt egy osztaly, es nem volt elvaras, hogy legyen mindhez vontato vagy kepzett szemelyzet - valoban "urugras" a mostani fejlodes!
8 löveg és 3 üteg elrendezés is (3x8)...Nem 6 löveg egy üteg, és 4 üteg egy osztály?
nem(ezért kaptak 3 ELTA tüzérségi radart),
Korábban pedig tényleg 3 ütegről volt szó, vagy rosszul tudom?
A radarok száma a dandár felelősségi területétől függ nem az ütegek számától.Korábban pedig tényleg 3 ütegről volt szó, vagy rosszul tudom?