[HUN] Pzh 2000 HU

Nem tudom, hogy mennyire vagy képben a győri városháza/megyeháza körüli forgalommal, de rohadtul nem csak nyuggerek járnak arra napközben.
Ott a közelben városi és vidéki buszvégállomás meg a vasútállomás és a főút. Baromi sok ember és diák megfordul ott és nem csak győriek. Ahova meg mentek, az a város "szélén" van.
Képben vagyok. De direkt ehhez a sportsulihoz vitték, akik kapcsolatban vannak a Honvéd kadét programmal évek óta. Célzottan a suliban toboroztak, nem járókelőket.

65c63e4bd7f80723444165.jpg
65c63e4e335db010305033.jpg
Azt szívtuk meg, hogy anno megbuktak. Ha nem, most már 2 LYNX rendszeresítő lenne.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Bp.-n meg még jobbak a fizuk... :oops:
Tatáról Bp-re járni dolgozni sem megugorhatatlan - sokan csinálják. Tényleg rossza helyen van a tatai alakulat...
Nem így gondolkodnak . Az jön katonának, aki katona akár lenni. Most csak annyi történik, hogy kicsit anyagilag IS motiválják, az átlagot meghaladó illetménnyel.
Így viszont a budapesti is Tatára megy, mert Pestről 40 percre lehet LEOPARD vezető, irányzó, Pzh kezelő, stb.
Van Pesten ettől jobban fizető meló, DE az nem LEOPARD vagy PZH...
Ezért jönnek. Sokan.
Persze majd emelni kell a pízt...

A tárcavezető hozzátette: a program nagyon népszerű lett a fiatalok körében, a jelentkezők száma már most jelentősen meghaladta a várakozásokat, és várhatóan a következő napokban is tovább emelkedik majd.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a bevonulás is kibővült, így az egynapos esemény helyett két napon, február 12-én hétfőn és 13-án kedden várják a jelentkezőket a tatai dandárnál – írta a HM.

A tárcavezető hozzátette: a program nagyon népszerű lett a fiatalok körében, a jelentkezők száma már most jelentősen meghaladta a várakozásokat, és várhatóan a következő napokban is tovább emelkedik majd.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a bevonulás is kibővült, így az egynapos esemény helyett két napon, február 12-én hétfőn és 13-án kedden várják a jelentkezőket a tatai dandárnál – írta a HM.

A PzH 2000-estől volt hangos Miskolc központja...

PZH2000 : Bemutatták az új honvédségi harci járművet Miskolcon - térségünkből is várják a jelentkezőket...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az újoncok bevonulását Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is figyelemmel kísérte...

• Vicces
Reactions: Aladeen and Venom85