Magába a Rábába szerintem nem lesz azsiai tulaj főleg ha ott szerelik majd a teherautókat is.A Rábában volt már ázsiai tulajdonos
Miért is ne jöhetne most egy másik ázsiai ?!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magába a Rábába szerintem nem lesz azsiai tulaj főleg ha ott szerelik majd a teherautókat is.A Rábában volt már ázsiai tulajdonos
Miért is ne jöhetne most egy másik ázsiai ?!
Az szerintem szintén Kaposváron lesz, ahol a többi kerekest is szerelik majd.Magába a Rábába szerintem nem lesz azsiai tulaj főleg ha ott szerelik majd a teherautókat is.
Szerintem nem, bár ez függ attól is, hogy mekkora lesz az üzem, mikorra végez a 4x4 el meg a 8x8 al. Szerintem kézenfekvő a Rába van, egy nagy üres csarnoka és amúgy is beszállító már a teherautókhoz az RmnélAz szerintem szintén Kaposváron lesz, ahol a többi kerekest is szerelik majd.
Ha sikerül a reorganizáció, akkor megint szállítani fog. De:Szerintem nem, bár ez függ attól is, hogy mekkora lesz az üzem, mikorra végez a 4x4 el meg a 8x8 al. Szerintem kézenfekvő a Rába van, egy nagy üres csarnoka és amúgy is beszállító már a teherautókhoz az Rmnél
Úgy legyen!Ha sikerül a reorganizáció, akkor megint szállítani fog. De:
- jelenleg direktbe jön az RM, nincs licenszgyártás. Nem lesz olyan soha többé, hogy RÁBA teherautó, olyan meg pláne nem, hogy az RM/MAN a kétes hírű magyar gyártóra bízza bármelyik márkanevét!
- minden zöldmezős. Nincs jelentősége semmilyen üresen álló öreg csarnoknak.
- ide az új fejlesztéseket hozzák, szerintem új RM/MAN teherautócsalád lesz itt gyártva!
- a RÁBA azzal a szingapúri ST-vel készül együttműködni, ami már amúgy is MAN beszállító! Tehát itt szerintem most lényegében a győri cégből csak a neve marad és valójában kapunk egy szingapúri technológiájú és szellemiségű alkatrészbeszállítót egy kaposvári MAN gyárhoz!
-Külföldön semmi baj sincs a Rába termékeivel csak itthon szartak a minőségre mert így is átvettékHa sikerül a reorganizáció, akkor megint szállítani fog. De:
- jelenleg direktbe jön az RM, nincs licenszgyártás. Nem lesz olyan soha többé, hogy RÁBA teherautó, olyan meg pláne nem, hogy az RM/MAN a kétes hírű magyar gyártóra bízza bármelyik márkanevét!
- minden zöldmezős. Nincs jelentősége semmilyen üresen álló öreg csarnoknak.
- ide az új fejlesztéseket hozzák, szerintem új RM/MAN teherautócsalád lesz itt gyártva!
- a RÁBA azzal a szingapúri ST-vel készül együttműködni, ami már amúgy is MAN beszállító! Tehát itt szerintem most lényegében a győri cégből csak a neve marad és valójában kapunk egy szingapúri technológiájú és szellemiségű alkatrészbeszállítót egy kaposvári MAN gyárhoz!
Ez kizáró oka bármilyen közös projektnek. Gyárthattak kizárólag a magyar piac számára a lehető legszigorúbban a saját nevük alatt bármilyen kétes terméket, de a RÁBA kontextusában egy MAN nevet említeni se lehetett soha, mert az súlyos hitelrontás lett volna. Még a gondolatát is felejtsd el, hogy valaha a RÁBA bármilyen MAN teherautót fog gyártani.Külföldön semmi baj sincs a Rába termékeivel csak itthon szartak a minőségre mert így is átvették
Hát ha a annyira szégyelné az RM a Rábát akkor a cseh interjúba se mondta volna hogy hogy jó kapcsolata van velük, szingapúriaknak szerintem a futóműveket kínáltákEz kizáró oka bármilyen közös projektnek. Gyárthattak kizárólag a magyar piac számára a lehető legszigorúbban a saját nevük alatt bármilyen kétes terméket, de a RÁBA kontextusában egy MAN nevet említeni se lehetett soha, mert az súlyos hitelrontás lett volna. Még a gondolatát is felejtsd el, hogy valaha a RÁBA bármilyen MAN teherautót fog gyártani.
Itt kábé az történt, hogy a magyarok teherautó-fronton ajánlgatták a RÁBÁt mint partnert együttműködéshez, az RM meg kategorikus nemet mondott. Majd további alkudozás után abban maradtak, hogy egy szingapúri MAN beszállító lesz a megoldás, amelyik idejön Magyarországra a RÁBA hűlt helyére. Maróth kábé ebben a hangnemben beszélt a RÁBÁról.
Sóhaj. és szerinted nulláról indulva, kis szériában gyártva miért is lenne jó? Vagy csak benyomják a rajnai sellők a gombot a gépen és az pikk-pakk kitol magából kéttucat ilyent?Minél több és minél gyorsabban, a PZH-k csak 2028-ra érkeznek meg
Kicsit úgy érzem alulbecslitek a RábátEz kizáró oka bármilyen közös projektnek. Gyárthattak kizárólag a magyar piac számára a lehető legszigorúbban a saját nevük alatt bármilyen kétes terméket, de a RÁBA kontextusában egy MAN nevet említeni se lehetett soha, mert az súlyos hitelrontás lett volna. Még a gondolatát is felejtsd el, hogy valaha a RÁBA bármilyen MAN teherautót fog gyártani.
Itt kábé az történt, hogy a magyarok teherautó-fronton ajánlgatták a RÁBÁt mint partnert együttműködéshez, az RM meg kategorikus nemet mondott. Majd további alkudozás után abban maradtak, hogy egy szingapúri MAN beszállító lesz a megoldás, amelyik idejön Magyarországra a RÁBA hűlt helyére. Maróth kábé ebben a hangnemben beszélt a RÁBÁról.
Még nem véletlen akarják rendbetenni a vezetőséget is, ha csak beszállító lenne akkor arra a régi vezetés is jó lett volnaKicsit úgy érzem alulbecslitek a Rábát
10 Mrd ment fejlesztésre
Szerintem a szakemberei is jók ...
Szerintem nem érted. Nem a vezetőség produkálja azt a "minőséget" ami nem felel meg az RM-nek. Minden, ami a vezetőség alatt van az igazi probléma! Ezt Maróth világosan mondja: a cég alkalmatlan!Még nem véletlen akarják rendbetenni a vezetőséget is, ha csak beszállító lenne akkor arra a régi vezetés is jó lett volna
Jelenleg alkalmatlan, de később remélhetőleg alkalmas leszSzerintem nem érted. Nem a vezetőség produkálja azt a "minőséget" ami nem felel meg az RM-nek. Minden, ami a vezetőség alatt van az igazi probléma! Ezt Maróth világosan mondja: a cég alkalmatlan!
Még nem véletlen akarják rendbetenni a vezetőséget is, ha csak beszállító lenne akkor arra a régi vezetés
Fél évet kapott a CsabaMethal csapatSimán rendbeteszik a céget.
Egyszerűen egy szarul menedzselt cég akadályozta a fejlesztést. Rendbe teszik es partiképes lesz.Fél évet kapott a CsabaMethal csapat
Szerintem korlátlan hatalmat kapott legfelülről
Meg is fogják oldani
Ez nem igazán kérdés
Ha ZEGen tudnak egy komplett új céget csinalni a Rába feljavítása nem feladat
a kérdés inkább az miért ?
NER buli vagy NER állam Szingapúr ...
Esetleg RM ?
Sokat kerül szóba a Vida ...közvetlen miniszterelnöki vonal.
? tele van az ország nem használt gyárépületekkel- Az hogy most minden zöldmezős inkább annak tudható be, hogy nincs nagyon hely ahol gyárthatnák
Minek pénzt költeni a lebontásukra, hogy helyükre építsenek egy újat! A régi gyártelep csak probléma, az új csarnokot egyből a technológiára méretezik!? tele van az ország nem használt gyárépületekkel
Egyszerűen egy szarul menedzselt cég akadályozta a fejlesztést. Rendbe teszik es partiképes lesz.