Komolyan beszélt. Tárgyalt is velük, van üzleti terv is az együttműködésre.nem hiszem hogy Szijjártó komolyan beszélt, ha erre gondolsz.
Persze ettől lehet más irány is kiválasztva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Komolyan beszélt. Tárgyalt is velük, van üzleti terv is az együttműködésre.nem hiszem hogy Szijjártó komolyan beszélt, ha erre gondolsz.
Hát nem kapkodják el !Komolyan beszélt. Tárgyalt is velük, van üzleti terv is az együttműködésre.
Persze ettől lehet más irány is kiválasztva.
Igen, sokszor ez xarakodásnak tűnik.... Pedig 2-3 évig tart egy ilyen tárgyalás.Hát nem kapkodják el !
+ a Rába most egy nagy belső átalakuláson megy keresztül.Igen, sokszor ez xarakodásnak tűnik.... Pedig 2-3 évig tart egy ilyen tárgyalás.
És nem nálunk a leglassabb, sőt a 2 év inkább gyors!
Várjuk meg a jelentést.+ a Rába most egy nagy belső átalakuláson megy keresztül.
Hát valami biztos történt azóta a bizonyos Gáspár féle nyilatkozat óta...!+ a Rába most egy nagy belső átalakuláson megy keresztül.
Egy fokkal biztatóbb az utóbbi nyilatkozata ))Hát valami biztos történt azóta a bizonyos Gáspár féle nyilatkozat óta...!
?Várjuk meg a jelentést.
CsabaM fiúk mit alkottak
Rába menedzsment az a vonal, vagy tévednék ??
Csaba-Metál?
Nem vagyok képben, ezért kérdeztem!Rába menedzsment az a vonal, vagy tévednék ?
a Rába "H" program így utólag eléggé szenvedés és merjünk kicsik lenni kategória lett. 2020-ban már egy darabot se legóztak össze Győrben és a 10-en + év alatt summ 230db 2 és 3tg-es H14, H18 és H25 lett a "végeredmény"...... no komment, de Kriss nem véletlenül írta hogy a legnagyobb darab szám még mindíg az Ural, amiből új talán 1998 körül jöhetett be....Na pont ezért érzem azt, hogy kicsit túl sokáig tartottuk ingujjban az új GBP programot. Ha ésszel csinálják, akkor komoly tárgyalási előny lehet ez, de azt viszont nagyon nem akarom, hogy egy a mostaninál is visszásabb patch work szörny jöjjön létre.
Ebből a szempontból ugye a Rába H egy elég jó ötletnek tűnt.
Én az eredetileg tervezett kivitelezésben és darabszámokban gondoltam, hogy egy elég jó ötlet volt.a Rába "H" program így utólag eléggé szenvedés és merjünk kicsik lenni kategória lett. 2020-ban már egy darabot se legóztak össze Győrben és a 10-en + év alatt summ 230db 2 és 3tg-es H14, H18 és H25 lett a "végeredmény"...... no komment, de Kriss nem véletlenül írta hogy a legnagyobb darab szám még mindíg az Ural, amiből új talán 1998 körül jöhetett be....
A Rába H program eredetileg 80as években indult.a Rába "H" program így utólag eléggé szenvedés és merjünk kicsik lenni kategória lett. 2020-ban már egy darabot se legóztak össze Győrben és a 10-en + év alatt summ 230db 2 és 3tg-es H14, H18 és H25 lett a "végeredmény"...... no komment, de Kriss nem véletlenül írta hogy a legnagyobb darab szám még mindíg az Ural, amiből új talán 1998 körül jöhetett be....
Ez már a takarékos fia )))Nem vagyok képben, ezért kérdeztem!
Baszki Béla bá jól nyomja, vagy ezt már a fia viszi?
(pár évet dolgoztam ott...)
Ma új pénzügyes ment a céghez , technikai váltás vagy lesz valami változás ?Ez már a takarékos fia )))
Három nyereséges negyedév után újra veszteséges lett a Rába
Három egymást követőe profitabilis negyedév után ismét veszteséget jelent a Rába a szerdai piaczárás után megjelent harmadik negyedéves gyorsjelentésében. Az ellátási láncban jelentkező problémák és az alapanyagárak emelkedése hatott elsősorban negatívan a vállalat működésére, ráadásul a...www.portfolio.hu