Igen így van ő is ezt mondtaNekem is volt egy ilyen kollègám.
Amelyik normális általában az átlagnál is normálisabb, jobban dolgozik. Ezzel kompenzálnak, ezt ő ki is mondta.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen így van ő is ezt mondtaNekem is volt egy ilyen kollègám.
Amelyik normális általában az átlagnál is normálisabb, jobban dolgozik. Ezzel kompenzálnak, ezt ő ki is mondta.
Így magyarázza hivatala, hogy Novák Katalin miért adott kegyelmet egy pedofilügyben érintett elítéltnek
A köztársasági elnök kegyelme végtelen: a terrorizmusért elítélt Budaházy György mellett a kiskorú fiúk zaklatását leplező bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesnek is jutott belőle, méghozzá a pápalátogatás ürügyén. Ha nem kerül be a Kúria határozatába, ki sem derül.m.hvg.hu
De még szerencse, hogy "megvédik a gyerekeket a genderpropagandától", a pedofiloktól, meg a kitudjamitől....Így magyarázza hivatala, hogy Novák Katalin miért adott kegyelmet egy pedofilügyben érintett elítéltnek
A köztársasági elnök kegyelme végtelen: a terrorizmusért elítélt Budaházy György mellett a kiskorú fiúk zaklatását leplező bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesnek is jutott belőle, méghozzá a pápalátogatás ürügyén. Ha nem kerül be a Kúria határozatába, ki sem derül.m.hvg.hu
Tudom f*sz kérdés, de valakinek van infó arról, hogy a mi általunk használt V Klasse-ok melyik cégnél készültek? Klassen vagy INKAS?Mentő kísérte Szijjártó Péter konvoját a temetőbe – Állig felfegyverzett TEK-esek és ukrán katonák védik – Exkluzív fotók Ukrajnából
Szijjártó Péter már Ungváron van, konvoját mentő is kíséri, minden eshetőségre felkészülve védik a magyar külügymnisztert, aki Ukrajnában Dmitro Kulebával találkozik.www.blikk.hu
Mire gondolsz? Nem tűnnek átalakítottnak a V-osztályok és Vitok a képen.Tudom f*sz kérdés, de valakinek van infó arról, hogy a mi általunk használt V Klasse-ok melyik cégnél készültek? Klassen vagy INKAS?
Olyan távolságból ahogy a fotón van ember nem mondja meg a különbséget. Viszont kizártnak tartom, hogy sima V300-al utaztatják Petyát. Főleg Ukrajnába fenyegetések után. Azért az elég nagy cink lenne.Mire gondolsz? Nem tűnnek átalakítottnak a V-osztályok és Vitok a képen.
Az elmúlt 3 évben eladtam/átadtam vagy 100db ilyen V-osztályt. Az egyes képen, full gyárinak tűnik képről az első szélvédő, az oldal ablakok és azok keretei, a hűtőrácsok, lámpák, ez a gyári 18”-os felni, aminek a gyári súlykorlátozása nem enged meg többletsúlyt a 3.200 kg-os össztömeghez.Olyan távolságból ahogy a fotón van ember nem mondja meg a különbséget. Viszont kizártnak tartom, hogy sima V300-al utaztatják Petyát. Főleg Ukrajnába fenyegetések után. Azért az elég nagy cink lenne.
Nem tudom mennyi védett V Klasse-t láttál, de az A vagy B vagy oszlopok vastagága és külső kialakítása között semmi különbség nincs. Ahogy a maszk és lámpák sem különböznek. Sőt, annyira figyelnek, hogy messziről ne legyen égbekiáltó a különbség, hogy a Klassen által készített V még a tolóajtó kialakítása és vezetői is megmaradtak holott oldalra lehet nyitni, mint az első ajtókat vagy egy normál szgk. hátsó ajtót. Az első szélvédőnél látható különbség szerintem a fotón nem igazán vehető ki. A felnikre pedig a válaszolva az INKAS által módosított védett V például alapesetben 19-és AMG felnikkel kapható. A Klassen meg eleve Mercedes tuner cég és gyártja a saját felniket. Szóval…Az elmúlt 3 évben eladtam/átadtam vagy 100db ilyen V-osztályt. Az egyes képen, full gyárinak tűnik képről az első szélvédő, az oldal ablakok és azok keretei, a hűtőrácsok, lámpák, ez a gyári 18”-os felni, aminek a gyári súlykorlátozása nem enged meg többletsúlyt a 3.200 kg-os össztömeghez.
Nem mondom, hogy nincs benne átalakítás, de szerintem nem páncélozott.
És igazuk van...Így magyarázza hivatala, hogy Novák Katalin miért adott kegyelmet egy pedofilügyben érintett elítéltnek
Védettet csak Sprinterben, de ott szembetűnő volt, pont ezért kerestem vastagabb ablakokat, A-B oszlopokat, sárvédő, vagy ajtó szélesítéseket.Nem tudom mennyi védett V Klasse-t láttál, de az A vagy B vagy oszlopok vastagága és külső kialakítása között semmi különbség nincs. Ahogy a maszk és lámpák sem különböznek. Sőt, annyira figyelnek, hogy messziről ne legyen égbekiáltó a különbség, hogy a Klassen által készített V még a tolóajtó kialakítása és vezetői is megmaradtak holott oldalra lehet nyitni, mint az első ajtókat vagy egy normál szgk. hátsó ajtót. Az első szélvédőnél látható különbség szerintem a fotón nem igazán vehető ki. A felnikre pedig a válaszolva az INKAS által módosított védett V például alapesetben 19-és AMG felnikkel kapható. A Klassen meg eleve Mercedes tuner cég és gyártja a saját felniket. Szóval…
Pedofilia a fideszben...... nos nagyon gáz a Novak részéről hogy egy pedofilnak adott kegyelmet, kívételesen ebben egyetértek vele.Mit mond az a félkegyelmű?
Pedofilia a fideszben...... nos nagyon gáz a Novak részéről hogy egy pedofilnak adott kegyelmet, kívételesen ebben egyetértek vele.
Nem a pedofilnak, hanem annak, aki el akarta tussolni az ügyet.
Nem a pedofilnak, hanem annak, aki el akarta tussolni az ügyet.
Csend van azóta is, nincs megmagyarázva semmi. Még volt bennem egy "remény" hogy nem adnak haveri alapon adnak kegyelmet.Nem a pedofilnak, hanem annak, aki el akarta tussolni az ügyet.
Csend van azóta is, nincs megmagyarázva semmi. Még volt bennem egy "remény" hogy nem adnak haveri alapon adnak kegyelmet.
Volt egy olyan gondolatom, hogy esetleg a helyettes tényleg nem tudta hogy a gyerek zsarolva van. Mondjuk volt már x számú előzmény, voltak feljelentések, meg vádaskodások, amelyek egyértelműen bebuktak, és ezért életszerű lehetett a helyettes számára, hogy most is a "szokásos" ügymenet van, amit az igazgató csak rövidre akar zárni. Alapvetően azért a gyivis csajokat és srácokat sem kell félteni kamaszkorukban, és finoman fogalmaztam.
De ha valami védhető háttere lenne a dolognak, akkor szerintem egyértelmű tényekkel már ezerrel sikálnák le magukról a pedofilmentő bélyeget.
Hatalmas fejlődésen mentek keresztül ezek az autók. Nagyon toppon kell lennie valakinek és ismernie ezeket, hogy pár méternél messzebbről kiszúrja, hogy védett autó-e vagy sem.Védettet csak Sprinterben, de ott szembetűnő volt, pont ezért kerestem vastagabb ablakokat, A-B oszlopokat, sárvédő, vagy ajtó szélesítéseket.
Megnézegettem a honlapokat, és igazad van, tényleg nem mondod meg képről, hogy átalakított/védett az autó. Szép munka tőlük az tény.
Itt ül mellettem egy ex termékmenedzser az importőrtől, nem hallotta, hogy védettek lennének, de szerintem ez annyira classified, hogy nem fogjuk megtudni.