A cseh rendőrök is nekihajtanak az ámokfutóknak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ex bv-s vagyok. Sokat tanultam. Valóban a stressz brutális.Nem cserélnék veletek! Kitartást Uraim! Tanítottam BV-seket is már, én általában véve csíptem őket, sajátos szubkultúra! Az biztos hogy oda is acél golyók kellenek, mikor bent rendet kell tartani a sok kannibál közt, egy szál tonfával a szinten!
Van családi jóbarát aktív ismerősöm, imádom a humorát jellemzően a BV-seknek, ex BV-s kollégáim is vannak, jó sokan, igen fasza gyerekek. Bármikor hátamat tartanám bármelyiknek! Mindenkinek van egy téglája valahol, azt magyarázza az összes !Ex bv-s vagyok. Sokat tanultam. Valóban a stressz brutális.
Az is benne van, hogy minek menjen el valaki 2 évre suliba, ha elmegy szegedre és 10 hónap után ugyan úgy őrmester lesz.Őszintén szólva nem néztem utána, képben sem vagyok a rendőrséget illetően, de nekem is feltűnt valami. Itt, Körmenden, a rendőr képző iskolában az idén, ha jól emlékszem, 49 tanuló kezdte meg az első évét. Ezt a számot írta nyáron a megyei napilap. Saccra, pár éve még, úgy 200 fő felett volt bőven, akik itt végeztek évente.
Az hogy nagy a baj, jól mutatja, hogy szinte minden évben más az iskola neve. Volt ez szakközép, szakgimnázium, most meg technikum. Mondjuk a szakgimnázium titulust soha nem értettem, mert már eleve érettségizetteket vettek fel, ha jól tudom. Akkor lehet, a rendőrségről lévén szó, azok a gyerekek, másodszor is érettségiztek ? Na mindegy, most technikum. Gondolom jövőre megint más lesz a neve.
Az is benne van, hogy minek menjen el valaki 2 évre suliba, ha elmegy szegedre és 10 hónap után ugyan úgy őrmester lesz.
Amúgy a 25 év alattiaknak nem olyan rossz a fizetés, mert visszakapják az szja-t (bár ez függ attól is, hogy melyik megye.)Leginkább mára inkább az van benne, hogy annyira alul értékelt a rendőrség anyagilag, hogy egy fiatal nem akar oda menni, még akkor sem ha tetszene neki a rendőri hivatás.
a melóhoz képest szar az mindenhogy.Amúgy a 25 év alattiaknak nem olyan rossz a fizetés, mert visszakapják az szja-t (bár ez függ attól is, hogy melyik megye.)
Hát én ismerek olyan 25 év alattit aki csak a fizu miatt van a rendőrségena melóhoz képest szar az mindenhogy.
Pl a BV-ket kötelező lenne 25 év munkaviszony után nyugdíjazni (ahogy sok más hivatásost). A humor már a kiégés egyik jele A tökösség alap, máskülönben megesznek bent.Van családi jóbarát aktív ismerősöm, imádom a humorát jellemzően a BV-seknek, ex BV-s kollégáim is vannak, jó sokan, igen fasza gyerekek. Bármikor hátamat tartanám bármelyiknek! Mindenkinek van egy téglája valahol, azt magyarázza az összes !
Igen szar környéken lakhat, nincs sehol a közelben egy aksi gyár ?!Hát én ismerek olyan 25 év alattit aki csak a fizu miatt van a rendőrségen
Igen, egyetértünk, nagyon max a 25 év szolgálati idő az ami a maximum ott, s hozzá az 55 év... Ez amúgy nagyjából mindenkinek kb. reális kéne hogy legyen, aki ténylegesen beavatkozást végez egyenruhásként.Pl a BV-ket kötelező lenne 25 év munkaviszony után nyugdíjazni (ahogy sok más hivatásost). A humor már a kiégés egyik jele A tökösség alap, máskülönben megesznek bent.
Legnagyobb multi errefelé az Airbus, csabametál meg a linrmar...Igen szar környéken lakhat, nincs sehol a közelben egy aksi gyár ?!
Aztán pénzért ment a rendőrségre ?! Még lehet ha ennyi esze van, megszereti a végén és marad !Legnagyobb multi errefelé az Airbus, csabametál meg a linrmar...
Gondolom nem volt kedve bejárniAztán pénzért ment a rendőrségre ?! Még lehet ha ennyi esze van, megszereti a végén és marad !
Igen, ez a baj. Erre mondom, hogy rájuk kellene ilyeszteni végre, mert tényleg fegyveres migránsok tűnnek fel egyre gyakrabban a határon. A törzsi terület deklarálása és egy demonstratív behatolás egy humint felderítette, fegyveres migránscsoport lefegyverzése érdekében, aztán nemzetközi sajtókonferencia, ahol a különlegesek kiterítik maguk elé egy délvidéki tanyán héderelő migránsoktól zsákmányolt fegyvereket, hiradástechnikai eszközöket elég is lenne, hogy egyszer és mindenkorra kitakarítsák a határsáv szerb oldalát a szerb állam területi szuverenitását ezek után extrém tempóban helyreállító szerb fegyveres testületek.
A mi oldalunkon rend van, legföljebb kiképzetlen, amatőrök az odavezényelt rendőrök és katonák:
Tudomásul kell vennünk, hogy van egy oldal, ahol nincs rend, nincs állami jelenlét sem:
Mert a túloldalon ők az urak, akárcsak a pakisztáni törzsi területen, ahol megszokták az állam nélküli állapotot, ami a magyar határ szerb oldalán is uralkodik:
Elég lenne csak egyszer rajtaütni egy ilyen migránstanyán a túloldalon:
azután, hogy deklaráltuk a törzsi terület, tehát a szerb fennhatóság gyakorlati megszűnésének tényét és máris visszatérne a szerb államrezon a teljes fegyveres eszköztárával, hogy megszüntesse a helyzetet.
Persze Orbán nagy haverjai, így van, úgyhogy nem lesz semmi hatékony beavatkozás, mert a szerbek azt tehetnek, amit csak akarnak úgy tűnik. Ez pedig pontosan a nagy semmi.